Zac Efron spiller Ted Bundy! Se de første bildene!

Zac Efron Ted Bundy første bilder

Skuespilleren Zac Efron skal som kjent spille seriemorderen Ted Bundy i filmen Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, og han har nettopp bestemt seg for at du skal få ‘hilse på Ted’.

Den 30 år gamle skuespilleren tok veien innom Instagram og Twitter på onsdagen og kunne der vise de første bildene av seg selv som Ted Bundy – seriemorderen han portretterer i den nevnte filmen.

Bildet ble tatt i svarthvitt og viser Efron som poserer på et såkalt ‘mugshot’ i et tomt studio. Han brukte emneknakken #BehindTheScenes som bildetekst.

Zac Efron Ted Bundy likhet
Det er ingen tvil om at det er likhetstrekk mellom Ted Bundy og Zac Efron!

Likheter ble bemerket

Fansen bemerket raskt at Efron og Bundy har likheter i ansiktstrekkene, og det ble lagt ut sammenlignende bilder av de to i kommentarfeltet.

Andre kunne rett og slett ikke komme over det faktum at selv om Efron spiller den beryktede morderen så mente de at han så bedre ut enn noen gang.

Det er Joe Berlinger som regisserer thrilleren som viser Bundys forskjellige kriminelle handlinger sett fra hans langvarige kjæreste Elizabeth Kloepfers perspektiv. Lily Collins spiller rollen som Elizabeth Kloepfer, og også hun la turen innom sosiale medier på onsdag for å avsløre et bilde av sin egen karakter. Hun skrev: ‘Møt Liz.’

Ted Bundy tilsto 30 drap

For fans som ikke er kjent med historien så ble Ted Bundy dømt for å voldta og drepe en rekke unge jenter og kvinner på 1970-tallet. Han ble henrettet i Florida den 24. januar 1989 etter å ha tilstått 30 drap som han begikk i 7 stater mellom 1974 og 1978 – noe han hadde nektet for i over et tiår.

Filmens produsent, Nicolas Chartier, fortalte følgende til Variety i mai 2017: ‘Jeg har forsøkt å jobbe med Zac Efron lenge nå. Fra hans dramatiske vending i Paperboy til den hysteriske opptredenen i Neighbors fortsetter han å imponere publikum og kritikere med sin ekstraordinære allsidighet og bredde. Vi kunne ikke vært mer fornøyde med å se ham i denne fantastiske rollen.’

John Malkovic er også med i serien og spiller rollen som dommer Edward Cowart.

Vi venter i spenning på filmen!

https://www.instagram.com/p/BeEAuBwHNHZ/?taken-by=zacefron