Yolanda Hadid har fått kjæreste
10. januar 2018 3005 Visninger

Yolanda Hadid har fått kjæreste

Lykken smiler til superstjernen!

0 Shares

Yolanda Hadid, superstjernen fra Real Housewives of Beverly Hills, avslører nå at hun ikke er på markedet lenger men har funnet seg kjæreste!

Stjernen skal visstnok være ‘veldig forelsket’ i en ny mystisk mann som ingen vet hvem er.

Hadid kan ikke stoppe å smile!

I et intervju med ET Online og ET Canada på mandag avslørte stjernen fra Real Housewives of Beverly Hills at det har kommet inn en ny mann i livet hennes!

‘Det er en utrolig spennende tid i livet mitt, og nå er jeg endelig frisk og klar til å bla over til det neste kapittelet’, kunne den 53 år gamle realistystjernen si. I 2012 ble Hadid diagnostisert med Lyme Borreliose, men nå sier hun at hun er ‘så forelsket akkurat nå’.

Selv om hun ikke avslørte så mange detaljer om den nye kjærligheten kunne Hadid forsikre om at hun ikke lenger er singel. Hun har offisielt flyttet fra eksmannen sin, David Foster, etter at paret delte lag i desember 2015.

‘Jeg er veldig velsignet som har funnet et vakker kjæreste’, samtidig som hun stadfestet at han ikke er en kjendis, men en forretningsmann. ‘Jeg er opprømt og alt er så bra. Jeg er ikke lenger på markedet.’

‘Han er en veldig privat person’, kunne hun legge til. ‘Jeg tror at etter å ha opplevd en slik offentlig fiasko i mitt forrige forhold vil jeg forsøke å holde dette forholdet privat så lenge jeg kan og så lenge jeg kan og nyte det’.

Aktuell med Making a Model

Det er med andre ord en ekstra spennende tid for Yolanda Hadid, og spesielt siden hun gjør seg klar til premieren av tv-showet Making a Model. I programmet er hun produsent, men er også en stor del av selve showet hvor hun skal veilede fremadstormende unge modeller (og agentene deres) mot stjernehimmelen. Det må være en perfekt rolle for Hadid som har erfart dette på egenhånd og hvor hun har guided døtrene sine Gigi og Bella Hadid til karrierer som vellykkede modeller.

‘Det kom rett og slett fallende ned fra himmelen’, forklarer hun. ‘Det som var interessant for meg er at det handler om et mor-datter forhold og hvordan du foretar reisen sammen. Det dreier seg om at mødre lærer seg å være i skyggen og lar barna sine skinne på sin egen måte, slik at de kan skritte inn i sin egen kraft’.

Making a Model har premiere på torsdag 11. januar på Lifetime. Mens vi venter på premieren kan du sjekke ut videoen under og finne ut hva Hadid sa under et intervju i september 2017 om det å finne kjærligheten igjen!

0 Shares
Previous Marvel-legenden Stan Lee nekter for seksuelt misbruk
Next Kelly Clarkson: vin er nødvendig for å oppdra barn!

Kanskje liker du dette

Kjendis

NLF: Tyra Banks lærer James Cordon og Matt Smith

Den kjente supermodellen, skuespilleren og entreprenøren Tyra Banks, som forøvrig fant opp begrepet ‘smize’ (smiling with your eyes) i America’s Next Top Model, har slått fast at NLF (next level

Kjendis

Kevin Spacey anklaget for seksuelt overgrep på tredje person

Filmstjernen og Oscar-vinner Kevin Spacey er allerede i hardt vært etter at politiet i London etterforsker ham for to påståtte seksuelle overgrep, og i dag ble det klart at det

Kjendis

Kat Von D er gravid

Det kan nesten virke som om absolutt alle har fått barn eller blir gravid i disse dager, gjør det ikke? Når det gjelder Hollywood er ikke dette så langt unna