Tips og resultat Liverpool – Paris St. Germain – Champions League 2018/2019

Liverpool Paris St. Garmain tips resultat

Champions League 2018/2019 er endelig i gang, og for en start vi får med storkampen Liverpool – Paris St. Germain på Anfield Road i kveld!

Dette er to lag som ikke er vant til å spare på noe og er vi riktig heldig kan vi se frem til en actionfylt og målrik godbit av en fotballkamp i kveld!

Nøkkelinfo: Liverpool gikk ubeseiret gjennom Champions League på hjemmebane forrige sesong, og endte opp med å finne 5 kamper og score 24 mål i prosessen!

Spådommen: Begge lag har kommet klokkerent i gang i sine respektive ligaer og har vunnet 5 av 5 kamper, men i dag vil dette endre seg. Liverpools bedrifter på Anfield i fjor hjalp dem til finalen i Champions League, og selv om PSG er en formidabel motstander er det vanskelig å se bort i fra Jürgen Klopps lag når de spiller på Anfield. Hjemme/uavgjort.

Resultattips: 3-2 / 3-3

Annonse

Sjekk godbitene nederst i artikkelen – del gjerne omtalen av kampen!

Lagnyheter Liverpool

Firmino finger øye verthongen
Firmino fikk øye på noe, så og si, under kampen mot Tottenham i helgen, og det er derfor uklart om han stiller.

Roberto Firmino er tvilsom etter at Jan Verthongen stakk mesteparten av fingeren sin inn i øyehulen hans i kampen mot Spurs i helgen – som Liverpool vant. Dette kan bane vei for Daniel Sturridge, som da muligens vil plassere seg sentralt mellom Salah og Mane. Henderson starter sannsynligvis på benken, og da får vi nok se Keita, Wijnaldum og Milner fra start. Fabinho har fortsatt ikke fått sin første offisielle start for klubben, og det skjer neppe i denne kampen heller. Adam Lallana og Dejan Lovren blir nok holdt på sidelinja fortsatt, sammen med langtidsskade Oxlade-Chamberlain.

Nøkkelspillere på Liverpool

Mo Salah: scoret 11 av sine 44 Liverpoo-mål i fjor i Champions League, og han har scoret to på fem kamper så langt i år.
Sadio Mane: Ett bak Salah og Firmino på scoringslisten i CL i fjor, men leder an i ligaen i år med tre mål på fem kamper.
James Milner: To målgivende på fem kamper så langt i år, og i fjor vartet han opp med åtte målgivende i CL.

Lagform – Liverpool

Liverpool har vunnet alle fem ligakampene de har spilt denne sesongen, og de startet ballet med en knusende 4-0 seier over West Ham på Anfield. Mane scoret to, mens Salah og Sturridge også ville være med på moroa. Mane scoret på nytt da de slo Palace 2-0 etter at Milner gav laget ledelse. Salah scoret det eneste mot Brighton, mens Mane og Firmino sørget for 2-1 over Leicester. Wijnaldum og Firmino satte spikeren i Tottenham-kista i helgen.

Forventet lagoppstilling Liverpool: 4-3-3

Keeper: Allison

Forsvar: Trent Alexander-Arnold, Virgil van Dijk, Joe Gomez, Andrew Robertson

Midtbane: James Milner, Naby Keita, Gini Wijnaldum

Angrep: Mo Salah, Daniel Sturridge, Sadio Mane

Lagnyheter Paris St. Germain

Neymar og suspenderte Kylian Mbappe gikk begge glipp av 4-0 seieren over St. Etienne sist kamp, og vil være tilbake i startoppstilingen på Anfield. Marquinhos vil også være tilbake etter å ha blitt hvilt i den samme kampen. Marco Veratti er i slag igjen og spilte denne helgen, men han er suspendert i den første kampen i CL denne sesongen – det samme er Gianluigi Buffon på grunn av røde kort. Alphonse Areola vil derfor starte mellom stengene.

Nøkkelspillere på Paris St. Germain

Neymar: PSGs brasilianske superstjerne har scoret fire ganger på fem kamper denne sesongen og ble utelatt forrige helg for å forsikre seg om at han skulle være helt klart til å møte Liverpool.

Kylian Mbappe: Fire mål og en målgivende på tre kamper har ført til at franskmannen fortsetter der han slapp i VM.

Angel di Maria: Den argentinske vingen er faktisk den heteste spilleren så langt denne sesongen med fire mål og tre målgivende!

Lagform – Paris St. Germain

Etter å ha slått Monaco 4-0 i Trophee des Champions har PSG hatt en perfekt start på Ligue 1-sesongen også, og laget har vunnet alle fem kampene så langt. Neymar scoret i hver av de fire første da PSG slo Caen 3-0, Guingamp 3-1, Angers 3-1 og Nimes 4-2. Forrige kamp scoret Edinson Cavani sitt tredje på tre kamper, mens Angel di Maria scorte i sin andre kamp på rad, mens Draxler og Diaby også nettet i 4-0 seieren over Saint-Etienne.

Forventet lagoppstilling Paris St. Germain: 4-2-3-1

Keeper: Alphonse Areola

Forsvar: Thomas Meunier, Thiago Silva, Pascal Kimpembe, Juan Bernat

Defensiv midtbane: Adrien Rabiot, Marquinhos

Offensiv midtbane: Kylian Mbappe, Neymar, Angel di Maria

Angrep: Edinson Cavani