Spania – Marokko – VM 2018 – sjekk tipset!

Spania Marokko VM 2018 tips

Spania møter Marokko i deres siste kamp i gruppe B og er utvilsomt favoritten i denne matchen. Mot et Marokko som ikke har noe å spille for, og som ligger uten poeng nederst i gruppa, forventer vi et tørst Spania som ønsker å sikre seg seieren i gruppa.

Spania ligger for øyeblikket på andreplass bak Portugal, men lagene har lik målforskjell. Det er derfor viktig for Spania å score godt med mål for å sikre seg seieren i puljen. Vinneren av gruppa møter toeren fra gruppa A – altså Uruguay eller Russland, som møtes kl. 16.00 i dag.

Lagnytt

* Reservekeeper for Spania, Pepe Reina, er tvilsom til denne kampen.

* Forsvarer Nacho Monreal er tilbake fra en liten skade og burde være tilgjengelig – det er dog lite trolig at han kommer inn i startelleveren til Spania.

* Midtbanespiller Koke vil utvilsomt håpe på å få bryte seg inn i startelleveren etter å ha blitt droppet til fordel for Lucas Vazquez i Spanias seier over Iran.

* Monaco kan komme til å endre på laget ettersom laget allerede er ut av mesterskapet.

* Sofyan Amrabat, Youssef En-Nesyri og Mehdi Carcela kan komme til å få sine første starter i turneringen.

Om selve kampen

Det har i bunn og grunn vært et litt merkelig mesterskap i Russland så langt for Spania, og man kan vel si at det ikke har gått helt på skinner for laget som av mange er utpekt til å være en av de store favorittene. Mot Portugal spilte Spania fantastisk flott fotball i andre omgang, men fikk dårlig betalt med en uavgjort som følge av Cristiano Ronaldos hat-trick.

Diego Costa Spania mål Iran
Diago Costa scorer et meget heldig mål mot et hardtkjempende Iran. Skjermdump: YouTube/FIFATV

I kampen mot Iran måtte Spania kjempe hardt mot et imponerende organisert forsvar og skapte få målsjanser. Laget tok dog tre poeng på en ekstremt heldig måte da ballen traff Diego Costas kne – men imponerende var det langt i fra.

Marokko kan sies å være uheldige som allerede har blitt slått ut. Laget tapte åpningskampen mo Iran etter en scoring i det 95. minuttet, og var i tillegg gode mot Portugal – hvor det ble et nytt 1-0 tap.

Det er derfor kun æren å spille for for det afrikanske landet.

Spania trenger bare uavgjort for å sikre seg avansement, men vi tror allikevel at spanjolene vil forsøke å sikre seieren i gruppe A.

Vårt tips: Spania – Marokko 2-0

Mulig lagoppstilling:

Spania: David de Gea; Jordi Alba, Sergio Ramos, Gerard Pique, Dani Carvajal; Koke, Thiago Alcantara, Isco, David Silva; Diego Costa, Iago Aspas

Marokko: Monir El Kajoui; Achraf Hakimi, Ghanem Saiss, Mehdi Benatia, Hamza Mendyl; Karim El Ahmadi, Hakim Ziyach, Mbark Boussoufa, Younes Belhanda, Noureddine Amrabat; Khalid Boutaib