Sør-Korea –  Tyskland – VM 2018! Tips og resultat!
27. juni 2018 1061 Visninger

Sør-Korea – Tyskland – VM 2018! Tips og resultat!

Tyskerne har fått blod på tann

Sør-Korea har faktisk muligheten til å avansere fra gruppe F, men da må mange resultat gå deres vei. Mot et Tyskland som har muligheten til å gå videre er vi nokså sikker på dette er et håp som er svært tynt.

Tyskerne kom tilbake etter 1-0 tapet for Mexico, og straffet Sverige knallhardt på overtid da de slo våre naboer 2-1 på lørdagen. Vi tror at tyskerne har fått blod på tann og det tyske maskineriet for alvor har kommet i gang – nå blir de vanskelige å stoppe.

Annonse

Lagnyheter

* Sør-Korea må spille uten sin kaptein Ki Sung-yueng som er ute med en strekkskade i leggen.

* Trener Shin Tae-yong vet at laget må vinne og vil sannsynligvis velge en angrepsvillig lagoppstilling.

* Tyskland stiller uten Jerome Boateng etter at stopperen fikk rødt kort mot Sverige. Stopperkollega Mats Hummels er imidlertid klar igjen etter en nakkeskade og erstatter trolig Boateng.

* Midtbanespiller Sebastian Rudy er ute som følge av en liten operasjon i nesen etter et nesebrudd i kampen mot Sverige.

Om selve kampen

Som sagt: man skal aldri avskrive tyskerne. Toni Kroos spektakulære og dramatiske vinnermål på overtid mot Sverige holder liv i håpet om at de kan bli det første laget som kan forsvare VM-tittelen siden Brasil klarte det i 1962.

Toni Kroos vinnermål Sverige

Toni Kroos feirer vinnermålet mot Sverige på overtid av 2. omgang!

De har imidlertid en jobb å gjøre før de kan sikre seg en plass i 1/8-delsfinalen, for ikke å snakke om å drømme om en finale den 15. juli. Tyskerne må slå et svakt Sør-Korea, og forsikre seg om at Sverige ikke slår Mexico med flere mål enn tyskerne slå Mexico med. Kun i dette tilfellet er de garantert avansement, så det blir spennende å se om de vil gå offensivt ut – det tror vi at de gjør, og tyskerne vil sannsynligvis prøve å få et tidlig mål i denne kampen.

Seieren over Sverige ble noe ‘misfarget’ av de noe usmakelige scene som oppsto i feringen etter vinnermålet til Koos. Det tyske fotballforbundet har suspendert medlemmer av støtteapparatet som en følge av scenene mellom benkene etter scoringen.

Sør-Korea er det eneste laget i VM som har tapt begge sine kamper i gruppespillet, men har som sagt fortsatt en teorietisk mulighet til å komme seg til sluttspillet – men denne muligheten er syltynn.

Vi kunne knapt tro hvor svake Tyskland var mot Mexico i åpningskampen deres, men de viste hvorfor de er et mesterlag da de reddet VM-håpet med den sene seieren over Sverige – med en mann mindre.

Tyskerne gjør nok ingen feil i denne kampen, og vil utvilsomt påføre Sør-Korea sitt tredje tap på rad i gruppe F. Når det tyske laget har fått lukten av avansement i nesen tror vi de blir svært vanskelige å stoppe.

Vårt resultattips: Sør-Korea – Tyskland 0-3

Mulig lagoppstilling:
Sør-Korea: Jo Hyeonwoo; Lee Yong, Kim Younggwon, Jang Hyunsoo, Hong Chul; Hwang Heechan, Koo Jacheol, Jeong Wooyoung, Lee Seungwoo; Lee Jaesung, Son Heungmin

Tyskland: Manuel Neuer; Joshua Kimmich, Niklas Sule, Mats Hummels, Jonas Hector – Ilkay Gundogan, Toni Kroos; Thomas Muller, Marco Reus, Timo Werner; Mario Gomez.

Previous Mexico - Sverige
Next Serbia - Brasil - tips og resultat VM 2018

Kanskje liker du dette

Fotball

Frankrike – Argentina VM 2018 – Tips 1/8-delsfinale!

Det er et mestermøte i den første 1/8-delsfinalen i VM 2018, og det er Frankrike og Argentina som braker sammen! En tett kamp forventes, men vi tror Frankrike stikker avgårde med seieren.

Fotball

Brasil – Belgia – Kvartfinale VM 2018 – tips og resultat

Brasil – Belgia er en skikkelig godbit i kvartfinalene, og vi tror at Belgia er gode nok til å slå ut Brasil!

Fotball

Sverige – England – les vårt tips!

Sverige mot England! En av VM mest interessante kamper for vår del. Dette blir jevnt og tett, men vi tror England kan klare det!