Sør-Korea – Mexico – les tipset her!

Sør Korea Mexico VM 2018 resultat tips

Mexico spilte strålende i åpningskampen mot Tyskland hvor de fortjent vant 1-0, men det er ingen tvil om at resultatet kunne og burde vært enda større! Laget viste at Tyskland på ingen måte er uslåelig, og vi fikk kanskje se en av mesterskapets mest undervurderte lag og en skikkelig outsider som spilte med fart, glede og engasjement!

Laget møter et Sør-Korea som tapte sin første kamp fortjent 1-0 for Sverige, og det er ingen tvil om at laget vil få kjørt seg også i denne kampen. Vi tror at Mexico sikrer avansmentet i denne kampen, og at laget kanskje kan være klar for sluttspillet sammen med Sverige på slutten av dagen!

Vi er klar for Sør-Korea – Mexico! Les våre tips her og se hva vi tror resultatet blir.

Siste om lagene

* Mexico-trener Juan Carlos Osorio innrømte at en liten influensa påvirket Mexico før kampen med Tyskland, og at dette påvirket byttene hans. Osario er dog forventet å stille med den samme startelleveren i lagets andre kamp i gruppe F.

* Sør-Koreas keeper Jo Hyeonwoo, som noe overraskende ble kalt inn i troppen, burde beholde plassen på laget etter en solid kamp mot Sverige, hvor laget som sagt tapte 1-0 på et straffespark (VAR).

* Sør-Korea vil muligens stokke litt om på sin angripende 4-3-3-formasjon.

Om selve kampen

Sør-Korea vil være desperate etter å sette en strek for sin tapsrekke i VM, og etter tapet i åpningskampen står de nå med tre strake tap i VM. Problemet er at laget ikke har klart å holde buret rent i 12 av de 13 siste kampene i VM-sammenheng, og å stanse et angrepsvillig og godt mexicansk lag kan virke som en svært tøff oppgave.

Hirving Lozano mål Tyskland VM
Mexicos Hirving Lozano var i 110 etter å ha scoret vinnermålet mot Tyskland i en full fortjent seier over den regjerende mesteren! Skjermdump: YouTube/FIFATV

Sør-Korea har heller ikke scoret på sine to siste kamper, men laget har aldri gått tre kamper på rad uten å score i turneringen – men statistikk er jo som kjent til for å brytes!

Mexico på sin side vil ha tonnevis med selvtillit etter den imponerende seieren over den regjerende mesteren Tyskland i sin åpningskamp, og Osarios lag – med sitt resolutte forsvar – vil bli svært vanskelig å slå.

Hirving Lozano scoret lagets vinnermål mot tyskerne og spissen er i glimrende form: han har scoret 17 mål og har åtte målgivende pasninger på 29 kamper for PSV i den nederlandske æresdivisjonen denne sesongen.

Sør-Koreas midtbanespiller Ki Sungyueng vil komme opp på delt sjetteplass for høyeste antall landskaper for landet hvis han får sin 104 landskamp på lørdag.

Mexico var ekstremt imponerende mot Tyskland, og Sør-Korea ditto svak da de tapte for Sverige. Sistnevnte må løfte seg mange hakk hvis de skal være noen trussel for Mexico i denne kampen, men vi tror ikke at dette skje. Mexico vil gjøre alt for å sikre seg sitt avansement her, og det tror vi at laget vil klare med glans. Mexico har aldri tapt for asiatisk motstand i VM-sammenheng og har tre seire med til sammen 7-2 i målforskjell.

Sist gang lagene møttes i VM-sammenheng var i Frankrike i 1998, og da vant Mexico 3-1.

Vårt tips til resultat: Sør-Korea – Mexico 0-3

Mulig lagoppstilling:
Sør-Korea: Cho, Yong Lee, Jang, Young-Gwon Kim, Park, Jae-Sung Lee, Ki, Koo, Hwang, Shin-Wook Kim, Son
Mexico: Ochoa, Salcedo, Ayala, Moreno, Gallardo, Herrera, Guardado, Layun, Vela, Lozano, Hernandez