Skal Will Smith ha VM-låten 2018?

Will Smith VM låt Russland 2018

Det er ikke så altfor lenge til VM i fotball i Russland braker løs, men hvem er det egentlig som skal ha årets VM-låt? Det går nå rykter om at det er Will Smith, Nicky Jam, DJ Diplo og Era Istrefi som skal stå bak det som kan bli årets store sommer-hit, og som kjent vet man at også Jason Derulo har en låt som offisielt er i bruk. Det ser derfor ut til at det blir flere artister som kan smykke seg med en VM-låt 2018!

Hollywoodstjernen og musikeren Will Smith har kommet med noen hint om at det faktisk kan være ham og et par stykker til som skal fremføre en av de offisielle VM-låten for 2018. I hvert fall hvis vi skal tolke de hintene han har kommet med på sin egen profil på Instagram.

Hinter på Instagram

Rapperen, vokalisten og skuespilleren kom med det som kan være en avslørende melding på Instagram til fansen i går, og der var han avbildet med den amerikanske sangeren og låtskriveren Nicky Jam.

Under bildet kunne man lese teksten: ‘One Life to Live. Live it Up. #2018FIFAWorldCup.

I innlegget på Instagram tagget han også den amerikanske DJen Diplo samt den kosovoalbanske sangeren Era Istrefi. I følge nettstedet Sky News spekuleres det i at kvartetten har filmet den offisielle videoen til VM-låten 2018 i helgen som var.

Will Smith og Nicky Jam skal i følge Sky News ha blitt observert i Cartagena i Colombia i helgen, og da sammen med produsent DJ Nelson. Der skal musikknettstedet Vibe ha blitt fortalt at de fire skulle fremføre årets VM låt for mesterskapet i Russland.

DJ Nelson skal ha sagt følgende: ‘Nicky Jam og Will Smith produserer den nye VM-låten, og de gjør det sammen. De lager en svær låt og det er rett og slett helt vilt.

Det avslørende Instagram-innlegget til Will Smith har blitt likt av over 725.000 mennesker, og det bare i løpet av snaut 24 timer.

Godt forhold

I mars kom det tydelig fram at stjernen fra Men in Black-filmene og tv-serien Fresh Prince of Bel Air har stor sans for Nicky Jam, og han la da ut video av seg selv mens han danset til Jams singel X.

Dagen før Smith la ut ‘avsløringen’ om en mulig VM-låt postet Jam et bilde av Smith og seg selv på Twitter hvor han skrev: ‘Det beste av alt er prosessen. Will Smith‘.

Smith har også lagt ut en rekke andre innlegg fra Cartagena den siste uken, og blant annet mens han viser frem litt danse-skills sammen med de lokale.

Nicky Jam, som forøvrig er 37 år gammel og som egentlig heter Nick Rivera Caminera, spilte inn sitt første album allerede da han var 14 år. Han er spesielt godt kjent innenfor reggaeton-sjangeren – en sjanger som stammer fra Puerto Rico hvor hans far er født.

Da gjenstår det bare å se om det er noe sannhet i disse ryktene, og hvis det er det så kan vi kanskje se for oss hva en av de store sommer-hitene blir!