Sjekk de uhyggelige bildene av Joaquin Phoenix i Joker!

Joaquin Phoenix Joker film

Den velkjente og dyktige skuespilleren Joaquin Phoenix spiller rollen som den uhyggelige Prinsen av Kriminalitet, i spillefilmen Joker! Han ble fotografert på settet i Brooklyn i New York på søndagen under innspilling. Han ser mildt sagt uhyggelig ut!

Phoenix ser tynnere ut i tillegg til at han har medium langt hår. I akkurat denne scenen er det klart at han ikke har omfavnet sin kriminelle løpebane riktig ennå, og i stedet for har den 43 år gamle Phoenix på seg vanlige bukser, en skjorte og genser, mens han bærer en brun bag og røyker en sigarett. Gaten han går i er forsøplet og skal naturligvis forestille 1980-tallets Gotham City (hvor filmens handling er lagt.

Basert på disse bildene kan Joker se ut til å bli en noe mørkere og skitnere tilnærming til den populære karakteren.

Se dette innlegget på Instagram

Arthur.

Et innlegg delt av Todd Phillips (@toddphillips1)

Mer fokus på opprinnelsen

I motsetning til de fleste nyere DC-filmene som involverer den sinnsyke klovnen, inkludert The Dark Knight og Suicide Squad, virker det kommende prosjektet å ha et større fokus på opprinnelseshistorien til den legendariske forbryteren.

Filmens regissør Todd Phillips, har også delt et profilbilde av Phoenix hvor han stirrer inn i kameraet med en blikk som mildt sagt kan beskrives som kaldt. Det eneste Phillips skriver under bildet er ‘Artur’. Arthur er navnet på karakteren før han blir mer kjent under sitt forbryterske alter ego.

Selv om innspillingen av filmen går sin gang er ikke alt like idyllisk i det store DC-universet. Etter sigende skal det i følge The Hollywood Reporter skal tiden være over for både Ben Affleck og Henry Cavill som henholdsvis Batman og Superman.

‘Selv om ingen bestemmelser har blitt gjort med tanke på kommende Superman-filmer har vi bestandig hatt stor respekt for og et godt forhold til Henry Cavill, og dette har vi fortsatt’ sier Warner Brothers.

‘Ta det med ro, kappen er fortsatt i skapet hans’ tvitret Cavills agent Dany Garcia med tanke på rapporten som tilsa at Cavill skulle være sparket. ‘@wbpicture har vært og vil fortsette å være våre partnere i deres utvidelse av DC-universet.’

Cavill la ut et video som på kryptisk vis også utfordrer ryktene. I videoen kan man se Cavill i en ‘Krypton Lifting Team’ t-skjorte mens han leker med en Superman actionfigur. ‘Dagen i dag var spennende’ er videoen tekstet sammen med en #Superman hasthag.

Amerikanske medier har også tatt kontakt med både Afflecks representater og Warner Bros. ang. skuespillerens rolle som fremtidig redningsmann av Gotham, men har ikke fått svar.

The Joker inneholder også Robert De Niro, Marc Maron, Frances Conroy og Zazie Beets fra Deadpool 2. Filmen produseres av Martin Scorsese. I en kort periode var Alec Baldwin tiltenkt rollen som Thomas Wayne, faren til Bruce Wayne, men han har forlatt prosjektet.

Kilde: ET