Siste dag på jobb: deaktiverte Trumps Twitter-konto!

Donald Trump steng Twitter konto

Noen ganger kommer man over nyheter som man rett og slett bare må trekke på smilebåndet av. I går, lokal tid, forsvant Donald Trumps Twitter-konto i 11 minutter uten at noen helt visste hva som hadde skjedd.

Nyheten er egentlig litt morsom ettersom det var en ansatt hos Twitter som på sin siste dag deaktiverte presidentens konto – det er måten si ‘adjøss’ på!

Forsvant i 11 minutter

Altså: Twitterkontoen til USAs president, Donald Trump, forsvant en kort stund på torsdagen men ble kjapt gjenopprettet i følge Twitter.

Det har kommet fram at @realdonaldtrump kontoen ble deaktivert av en ansatt og som sagt kom det senere frem at dette var vedkommendes siste dag på jobb.

Kontoen var nede i 11 minutter og Twitter etterforsker nå saken intern.

Trump, som trygt kan sies å være en aktiv tvitrer, har 41,7 millioner følgere, men har ikke kommentert saken på sedvanlig umodent vis – uvanlig nok.

Torsdag kveld, lokal tid, kunne besøkende på Trumps Twitterkonto en kort stund kun lese beskjeden «Sorry, that page doesn’t exist!»

Etter at kontoen var gjenopprettet var Trumps første tweet om skattekutt-planene til det republikanske partiet.

Den offisielle Twitterkontoen til presidenten, @POTUS, var uberørt.

Twitter sier at de etterforsker problemet og at de vil gå til skritt for å unngå at noe slikt skjer igjen.

Twitter kom også med følgende melding på sin egen konto: ‘Gjennom vår etterforskning har vi avdekket at dette ble gjort av en ansatt på kundesupport som hadde sin siste dag på jobb. Vi vil gjennomføre en intern gjennomgang.’

Trump begynte sin Twitter-ferd i mars 2009.

Han har aktivt brukt den sosiale medieplattformen til å promotere sin politikk, men også til å angripe sine politiske motstandere både under valgkampen og etter at han inntok det ovale kontoret i Det Hvite Hus.

Som de sier i USA: well played, sir!