Siste dag på jobb: deaktiverte Trumps Twitter-konto!
3. november 2017 1524 Visninger

Siste dag på jobb: deaktiverte Trumps Twitter-konto!

0 Shares

Noen ganger kommer man over nyheter som man rett og slett bare må trekke på smilebåndet av. I går, lokal tid, forsvant Donald Trumps Twitter-konto i 11 minutter uten at noen helt visste hva som hadde skjedd.

Nyheten er egentlig litt morsom ettersom det var en ansatt hos Twitter som på sin siste dag deaktiverte presidentens konto – det er måten si ‘adjøss’ på!

Forsvant i 11 minutter

Altså: Twitterkontoen til USAs president, Donald Trump, forsvant en kort stund på torsdagen men ble kjapt gjenopprettet i følge Twitter.

Det har kommet fram at @realdonaldtrump kontoen ble deaktivert av en ansatt og som sagt kom det senere frem at dette var vedkommendes siste dag på jobb.

Kontoen var nede i 11 minutter og Twitter etterforsker nå saken intern.

Trump, som trygt kan sies å være en aktiv tvitrer, har 41,7 millioner følgere, men har ikke kommentert saken på sedvanlig umodent vis – uvanlig nok.

Torsdag kveld, lokal tid, kunne besøkende på Trumps Twitterkonto en kort stund kun lese beskjeden «Sorry, that page doesn’t exist!»

Etter at kontoen var gjenopprettet var Trumps første tweet om skattekutt-planene til det republikanske partiet.

Den offisielle Twitterkontoen til presidenten, @POTUS, var uberørt.

Twitter sier at de etterforsker problemet og at de vil gå til skritt for å unngå at noe slikt skjer igjen.

Twitter kom også med følgende melding på sin egen konto: ‘Gjennom vår etterforskning har vi avdekket at dette ble gjort av en ansatt på kundesupport som hadde sin siste dag på jobb. Vi vil gjennomføre en intern gjennomgang.’

Trump begynte sin Twitter-ferd i mars 2009.

Han har aktivt brukt den sosiale medieplattformen til å promotere sin politikk, men også til å angripe sine politiske motstandere både under valgkampen og etter at han inntok det ovale kontoret i Det Hvite Hus.

Som de sier i USA: well played, sir!

0 Shares
Previous Gord Downie er død
Next Bruno Mars slipper ny remix av 'Finesse' med Cardi B

Kanskje liker du dette

Tv

Oppsummering Game of Thrones

Game of Thrones har i løpet av de siste årene blitt en av verdens mest populære tv-serier, og med all action, lidenskap, krig, drager og intriger er kanskje ikke det

Underholdning

Surstrømming Challenge: Utfordring!

Les mer om den berømte surstrømming utfordringen som er superpopulær på YouYube!

Humor

NLF: Tyra Banks lærer James Cordon og Matt Smith

Den kjente supermodellen, skuespilleren og entreprenøren Tyra Banks, som forøvrig fant opp begrepet ‘smize’ (smiling with your eyes) i America’s Next Top Model, har slått fast at NLF (next level