Sierra Golf Resort – et paradis for golfspillere, nord i Polen.

Sierra Golf Resort i Polen er et supert reisemål for golfinteresserte!

Sierra Golf Resort ligger i et pittoresk område og er det ideelle stedet for golfelskere. Den 18-hulls golfbanen i mesterskapsklasse (72 PAR) byr på variasjon når det gjelder vanskelighetsgrad og landskap.

Sierra er en parkbane der mer enn 11 000 trær, busker og blomster skaper harmoni med det omkringliggende landskapet. Det er et ideelt sted ikke bare for golfspillere, men også for de som elsker å komme i kontakt med naturen.

Golfbanen imponerer med sitt varierte terreng, og det perfekt vedlikeholdte gresset i verdensklasse gir utmerkede spilleforhold.

Sierra Golf Resort er også det perfekte stedet å starte golfeventyret på. Den 300 meter lange driving rangen med 26 utslagssteder gir både nybegynnere og viderekomne mulighet til å finpusse ferdighetene sine.

Hva kan man gjøre etter golfen? Attraksjoner på Sierra Golf Resort

Et opphold på Sierra Golf Resort handler ikke bare om golf, men også om underholdning utenfor banen!
Under oppholdet kan du benytte deg av en rekke aktiviteter som avslappende badstuer, paddle-tennisbaner, biljard og svømmebasseng, noe som gjør oppholdet enda hyggeligere om sommeren. For de som elsker utendørsaktiviteter, er det også sykler tilgjengelig, slik at du kan utforske de vakre omgivelsene.

Det finnes også en Steak House Restaurant på hotellet. Kjøttelskere vil garantert ikke bli skuffet over utvalget av biffer. Den varierte menyen vil tilfredsstille selv de mest krevende smaker. Alle vil garantert finne noe som faller i smak.

I tillegg omfatter menyen et omfattende utvalg av Whisha & Bourbon, som er perfekt for en kveld ute etter en aktiv dag.

Hotell på Sierra Golf Resort

Club House på Sierra Golf Resort er ekstremt elegant og koselig. Klubbhuset er inspirert av skotske golfanlegg og har et smakfullt interiør som minner om et tradisjonelt klubbhus. Overnattingsområdet ligger i hotellets bungalower, som har terrasser med utsikt over golfbanen. Rommene er komfortabelt innredet i skandinavisk stil. Hotellet har plass til 104 personer.

Sierra Golf Report Polen

Reise til Sierra Golf Resort

Sierra Golf Resort er ikke bare et flott sted å spille golf, men også et lett tilgjengelig reisemål.

Det ligger i den nordlige delen av Polen, ca. 45 minutter med bil fra Gdansk lufthavn.
Den gode beliggenheten gjør at gjestene slipper lang reisetid med fly og kan spille golf samme dag.

Flytidene med fly er som følger:

  • Norge – 1,5 time
  • Sverige – 1 time og 15 minutter
  • Finland – 1,5 time
  • Danmark – 55 min
  • Island – 3 t 35 min

Gunstig klima

I Polen kan golfspilleren ikke bare glede seg over de vakre golfbanene, men også over et behagelig klima som er gunstig for spillet. Med gjennomsnittstemperaturer på mellom 18 og 25 grader om sommeren varer golfsesongen lenger enn i mange andre land. Dette er ideelle forhold for golfelskere, og gjør det mulig å spille komfortabelt uten å bli hindret av ekstreme temperaturer.

Oppsummering

Sierra er en utmerket golfbane i Polen som egner seg ypperlig for et lengre golfopphold. Stay&Play-pakken inkluderer flyplasstransport, overnatting i en stemningsfull bungalow, green free, frokost, velkomstmiddag, gratis tilgang til utendørsbassenget, gratis WiFi og parkering.

Sierra Golf Resort er ikke bare en golfbane i mesterskapsklasse, men en hel golfopplevelse. For den kresne spilleren byr Sierra ikke bare på uforglemmelige golfrunder, men også på avslapning, underholdning og eksepsjonell utsikt som du vil huske lenge.