Rita Ora, Cardi Bebe Rexha og Charli XCX utforsker biseksualitet i ‘Girls’!

Rita Ora Girls låt

Rita Ora gjør det nokså klart for sine fans; noen ganger vil hun rett og slett bare kysse jenter, og det virker også som at Cardi B, Charli XCX og Bebe Rexha kunne tenke seg å gjøre det samme!

Selv om det kanskje ikke er helt tilfellet så levner i hvert fall teksten i den helt ferske låten ‘Girls’ noen tvil! Ora har rekruttert rapperen Cardi B og popstjernene Bebe Rexha og Charli XCX, og sammen fremfører de det som kanskje blir årets sommerlåt med sangen ‘Girls’.

Ingen tvil i teksten!

Som sagt: det er vel liten tvil om hva som er greia med denne låten, og i hvert fall ikke hvis man ser på teksten! Låten og teksten finner du her!

[Vers 1: Rita Ora]
Her name is Laura, we learned a lotta
How to do it, like we do it like we wanna
We just know (know)
We just know (know)
I ain’t one-sided, I’m open-minded
I’m fifty-fifty and I’m never gonna hide it
You should know (know), eh
You should know (know), ay

[Før-refreng: Charli XCX]
All summer, we’ve been in the booth
’68 Chevy with nothing to do
In the summer haze, hush loving
And last night, yeah, we got with the dude
I saw him, he was lookin’ at you
So I said ayy, hush loving

[Refreng: Rita Ora og Charli XCX]
Sometimes, I just wanna kiss girls, girls, girls
Red wine, I just wanna kiss girls, girls, girls
Sometimes, I just wanna kiss girls, girls, girls
Red wine, I just wanna kiss girls, girls, girls
Girls, girls, girls, girls, girls

[Vers 2: Bebe Rexha, Charli XCX & MØ]
You know I tamed it, and then I named it
I put the lion in the cage and then I laid with her
All night (all night)
Her all night, yeah
I’m the hunter and she the prey, yeah
I’m the thriller and the killer
And the savior, up all night
We up all night, yeah

Begeistret over samarbeid

Rita Ora er mildt sagt begeistert over å ha slått seg sammen med de andre kvinnene på denne låten, og hun sier at det er en drøm som blir virkelighet.

‘De siste par årene har jeg blitt så utrolig inspirert av alle de sterke kvinnene jeg har sett som ikke er redd for å være seg selv. For de som ikke er redd for å styre verden så er dette vår hymne – en feiring av kjærligheten.’

Den 27 år gamle vokalisten takket sjefs-kvinnene Cardi B, Rexha og Charli XCX som hver for seg representerer hvem de er og hvor de kommer fra. Hun håper også at vi lyttere danser sokkene av oss, og det skal hun ikke se bort fra at vi gjør!

Rexha sa følgende: ‘Jeg har vært så inspirert av de sterke kvinnelige sangerne i vår tid, og jeg kunne ikke vært mer stolt av å slå meg sammen med Rita, Cardi og Charli i jobben med å stå for staut, sexy og fryktløse uttrykk. Jeg streber etter å bli en fryktløs mester i kvinnelig myndiggjøring og lik representasjon i musikken og mer, og jeg er så gira av å sende denne låten ut i verden til alle jentene.’

Charli XCX sa dette om samarbeidet som hun umiddelbart takket ja til: ‘Hun (Ora) er et av mine favorittmennesker som jeg har møtt gjennom musikken, en genuin person som er skikkelig morsom og en jeg kan regne som en sann venn. Det er ingenting som er mer moro enn å lage musikk med dine venner. Jeg vil bare slenge i vei en stor fest når denne sangen er ute. Alle er invitert, la oss bli drita!’

Rita Ora starter forøvrig sin utsolgte turné European Girls Tour i Glasgow i dag, den 11. mai.