Razer Phone – telefon for spillere!

Smartelefon Razer Phone

Selskapet Razer, som leverer Hardware innenfor gaming-segmentet, skal snart gjøre sin inntreden på smarttelefon-markedet, og de gjør det med stil!

I går lanserte selskapet, etter noen lekkasjer i siste minutt som var med på å ødelegge spenningen, sin første smarttelefon – Razer Phone.

Dette trenger du å vite om Razer Phone

Razer Phone kombinerer sansen for gaming, som Razer er kjent for, med DNA fra Nextbit – den kortlevende smarttelefon-produsenten som Razer overtok tidlgere i år. Razer Phone er slett ingen ren gaming-telefon og selskapet har vært tydelige på å fremheve at telefonen er ment for alle som liker å fordøye underholdning på mobiltelefonen, uansett om det er gaming, filmer, musikk eller rett og slett surfing på nettet.

Akkurat dette er noe som Razer har lyktes med, og nedsyltet med spesifikasjoner og spesielle funksjoner som en 120Hz skjerm skiller Razer Phone seg tydelig ut fra resten av gjengen. Det beste av alt er at den ikke ligger an til å bli så altfor kostbar heller.

120 hz skjerm

120 Hz skjermer er på vei til å bevege seg inn i mobilverdenen og de lover en opplevelse som er mykere enn noen gang. Skjermen ble godt mottatt på iPad Pro 10.5 og Sharp annonserte en smartelefon ved navn Aquos R Compact (kun i Japan) som kommer på markedet i desember. At denne kommer så sent på året gir Razer et lite forsprang og så definitivt rett til å skryte!

Så hva er egentlig greia med en 120 hz skjerm? I et nøtteskall kan man si at det vil gi deg jevnere animasjoner gitt at alle de andre komponentene (hardware, drivere, programmer etc) støtter det. Det er dog uenigheter om nytten av dette og mange telefoner kutter på 60 Hz – men det er uansett klart at 120 hz er veien å gå hvis man er ute etter den beste seeropplevelsen.

Det er akkurat dette Razer er ute etter å gi deg, og tester viser at Razer Phone er utrolig jevn og ‘glatt’

Topp spesifikasjoner

Akkurat som man kan forvente av en smarttelefon utviklet av Razer så er det snakk om imponerende spesifikasjoner på denne telefonen. Telefonen har en Snapdragon 835 prosesser med Adreno 540 GPU, kombinert med 8 GB LPDRR4 RAM og 64 GB intern lagringsplass. Lagringsplassen kan i tillegg utvides ved å bruke microSD.

Batteriet er på generøse 4.000 mAh og det er akkurat noe slikt man ønsker å se i en telefon som virkelig er klargjort for gaming. Razer Phone har også Quick Charge 4+ og en 24 watts lader som kjapt burde hjelpe deg å holde batteriet fulladet.

Telefonen kommer også med 12 MP kameraer på baksiden: en vidvinkel og en telefoto – akkurat som på andre moderne flaggskip. Vidvinkel-linsen har en blenderåpning på f/1.75 mens telefoto-linsen har en blenderåpning på f/2.6. Begge kameraene kan skryte av Phase Detection Autofocus.

Minus

Det er alltid noen minuser med produkter som kommer ut og på Razer Phone får man en telefon som ikke tåler vann og som heller ikke har Dual Sim på plass – hvor førstnevnte etter vår mening er den største feilen.

Pris i Norge: Ca 7.000 kroner