Uforklarlige dødsfall og forsvinninger

Aldri har verden vært mer globalisert enn den er i dag, og vi kan nå med noen få tastetrykk få vite hva som skjer på helt andre steder på jorden. Dette gjør at vi får informasjon om alt vi måtte ønske å vite lynraskt, og dette innebærer også at vi får kunnskap om helt spesielle hendelser.

Opp gjennom tiden har mennesker forsvunnet og omkommet på uforklarlig vis, og så nær sagt alle disse hendelsene ligger delt på nettet i dag. Her på xMag.no ønsker vi å belyse disse sakene på norsk slik at du også kan sette deg inn i disse fascinerende hendelsene.


* Lars Mittank – mannen som styrtet ut av flyplassen og aldri ble funnet.
* Brian Shaffer – mannen som gikk inn i en bar og som forsvant
* Maura Murray – kjørte utfor med bilen sin og forsvant sporløst

Ting som ikke lar seg forklare

Det er mange ting som ikke lar seg forklare i verden i dag, men det betyr dog ikke at de er overnatulig eller paranormale. Uansett: ting som ikke helt lar seg forklare har en tendens til å fascinere oss, og det er ingen tvil om at det finnes mange slike eksempeler fra hele verden.

Vi skal som sagt se nærmere på en rekke slike saker her på xMag.no og forsøke å gjøre disse tragiske og mystiske til interessant lesning for deg som besøker våre sider.

Internett gjør jobben vår betydelig lettere, og vi pepres daglig med helt spesielle saker fra hele verden. Tenk bare på hvor stor oppmerksomhet de merkelige omstendighetene omkring dødsfallet til Elisa Lam i USA fikk. Du husker, den jenta som gikk inn i heisen på hotellet og oppførte seg på en merkelig måte?

Denne saken skal vi naturligvis se nærmere på, men vi skal også ta for oss saker som er enda merkeligere enn akkurat den.

Forsvinningssakene er kanskje spesielt interessante ettersom man ikke har funnet noen lik, og som gjør at mange undrer seg over hva som egentlig har skjedd. Er det noe mystisk som har skjedd? Er det noe som er gjort med vilje? Hvordan kunne de forsvinne på denne måten? Er sjansen stor for at de er døde?

Spørsmålene er mange og internett koker og syder av teorier og spekulering når slike saker kommer til overflaten.

Det er dette som gjør at vi ska se nærmere på et utvalg av saker som vi har funnet spesielt interessante, og som vi skal presentere på en så god måte som mulig til deg.

God lesning!