Twitter Ny Bill & Ted film bekreftet – 30 år etter!
9. mai 2018 1647 Visninger

Ny Bill & Ted film bekreftet – 30 år etter!

Keanu Reeves og Alex Winter returnerer i rollene!

Du husker kanskje de to herlige filmene om Bill & Ted? Da tenker vi naturligvis på Bill & Ted’s Excellent Adventure og Bill & Ted’s Bogus Journey fra henholdsvis 1989 og 1991? Nå kommer det altså en tredje film om Bill & Ted og det er heldigvis Keanu Reeves og Alex Winter som returnerer i rollene som Bill og Ted!

Det er rett og slett bodacious! (Du husker kanskje uttrykket). Filmen skal føres i pennen av de samme som sto bak de to første filmene og de to hovedpersonene fra de samme filmene skal altså også stille opp som Bill og Ted.

Bill & Ted Face The Music

Filmen skal bære navnet Bill & Ted Face The Music og vi får altså et gjensyn med Keanu Reeves og Alex Winter hele 30 år etter den siste filmen.

Reeves skal ha rollen som Theodore ‘Ted’ Logan, mens Winter skal spille Bill S. Preston Esq i filmen.

Winter avslørte den planlagte filmen på sin Twitterkonto med følgende melding:

Filmseriens første film, Bill & Ted’s Excellent Adventure, Bill og Teds eventyrlige reise på norsk, ble sluppet i 1989 mens oppfølgeren Bill & Ted’s Bogus Journey (Bill og Ted drar til helvete) kom i 1991.

Det var på Cannes-festivalen på tirsdag (i går) at produsentene annonserte at det skulle komme ytterligere en oppfølger i Bill & Ted-serien.

Det er de opprinnelige tekstforfatterne Chris Matheson og Ed Solomon som skal stå for manuset, mens Dean Parisot er bekreftet som regissør.

Det er MGMs selskap Orion Pictures som skal slippe filmen i USA.

I følge rapportene vil filmen følge hovedkarakterene mens de sliter med familieforpliktelsene nå som de har blitt middelaldrende.

Duoen har fortsatt ikke lyktes med å skrive den beste sangen noensinne, og en besøkende fra fremtiden forteller dem at jordens skjebne er avhengig av at de lykkes med å skrive denne låten.

Previous Kat Von D er gravid
Next Battlefield 5: avslører at mer info kommer 23. mai 2018!

Kanskje liker du dette

Tv

Game of Thrones sesong 8 – de siste ryktene

Hva vil skje i sesong 8 av Game of Thrones? Les mer her!

Tv

Golden Globe 2018 – Se de nominerte!

Vi har akkurat kreket oss ut av 2017 og vi overlevde – såvidt! Det er på tide å fortsette festen og nå er vi altså på den tiden av året

Nyheter

Sjekk de uhyggelige bildene av Joaquin Phoenix i Joker!

Nye bilder av Joaquin Phoenix i rollen som The Joker i filmen ‘Joker’ som kommer ut i 2019!