Nicole Eggert anmelder Scott Baia for sekuelle overgrep!

Nicole Eggert Scott Baio misbruk overgrep

Nicole Eggert, kanskje mest kjent for norske tv-seere fra Baywatch og rollen som Summer Quinn, har altså anmeldt medskuespilleren Scott Baio fra tv-serien Charles in Charge for seksuelle overgrep.

Det har vært massevis av frem og tilbake mellom de tidligere stjernene i Charles in Charge, en serie som gikk fra 1984 til 1990, og dette var altså en periode hvor Eggert var 12-18 år gammel. Nå nylig tok nettopp den offentlige kampen mellom disse to en offisell vending1

Hevder å ha blitt misbrukt som mindreårig

Nicole Eggerts advokat, Lisa Bloom, bekreftet at skuespillerinnen har anmeldt Scott Baio med påstander om at hun skal ha blitt utsatt for seksuelle overgrep av ham da hun var mindreårig.

Nicole Eggert Scott Baio Charles in Charge
Nicole Eggert og Scott Baio fra tiden i Charles in Charge.

Bloom la ut følgende melding på Twitter: ‘Vi kommer til å samarbeide fullt og helt med LAPD. Mange har tatt kontakt med Nicole og meg og forklart at de var vitne til upassende adferd fra Scott Baio da Nicole var mindreårig. Hvis noen andre har informasjon om denne saken ber jeg dem om vennligst å kontakte oss.’

I et nylig intervju med Today hevdet Eggert at Baio begynte å overgripe seg på hanne da hun var 14 år gammel og at dette fortsatte til hun var 17 år.

‘Vi startet filmingen av showet i septemer 1986 da jeg var 14 og han tok umiddelbart kontakt med meg, ble en venn med meg og fikk min tillit. Deretter begynte han å uttrykke sin kjærlighet for meg og snakket om bryllup i fremtiden. Da var jeg fortsatt 14 år, og før minn 15. bursdag var vi i huset hans, i hans bil i garasjen, og han bøyde seg over meg og penetrerte meg med fingeren sin. Det var etter dette de seskeuelle berøringene, misbruket startet.

Bare dager etterpå benektet Baia beskyldningene i et 16 minutter lang Facebook-live video. (se video under)

‘Jeg er her i dag for å snakke om noen beskyldninger som har blitt rettet mot meg av noen med navn Nicole Eggert som ikke er sanne. Grunnen til at jeg gjør dette på Facebook Live er at ingen kan redigere meg og at ingen kan endre det jeg har sagt. Dette er mine ord. Og det jeg forteller deg er sannheten. Jeg skal slå ned på alle disse falske anklagene mot meg. Mitt rykte blir skadet. Min familie blir dratt med i dette, og jeg har fått nok. Jeg har fått nok. Så, jeg skal lede dere gjennom dette på en metodisk måte og forhåpentligvis konsist, og vær vennlig å være tålmodig ettersom det jeg blir beskyldt for er grusomt.

Kilde: EOnline