Mann selger videospiller til 86-åring – får fantastisk brev tilbake!

VHS mann brev

En mann som selger VHS-spillere (videospillere) på eBay mottok det mest vidunderlige brevet fra en 86-år gamle kjøper, og brevet var fylt til randen av takknemlighet!

‘Tusen takk for omsorg, anstrengelse og punktlighet’, skrev mannen.

Selgeren la ut et foto av brevet på Reddit og man kan trygt si at det gikk viralt med over 161.000 likerklikk og nærmere 2.000 kommentarer!

I brevet sto det følgende å lese:
‘Hei …..

Nylig fant jeg mange VHS-kassetter og fikk lyst til å se dem, men så slo deg meg at jeg ikke har noen videospiller. Jeg gikk derfor til eBay hvor jeg oppdaget tilbudet ditt.

Jeg kjøpte VHS-spilleren av deg og du sendte den i løpet av et par dager. Spilleren ser ny og ubrukt ut. Fantastisk. Jeg hadde litt problemer med å få den til å fungere, men det var min skyld og ikke spillerens. Jeg er 86 år gammel og kanskje ikke like kjapp lenger, men jeg får ting til til slutt. Og jeg fikk det til og oppdaget at VHS-spilleren fungerte perfekt.

Tusen takk for din omsorg, anstrengelse og punktlighet.

Jeg så på videoer av festen da jeg pensjonerte meg for 25 år siden, og disse hadde jeg aldri sett tidligere. Hjelpes, så unge vi var. Så så jeg en film av bryllupet mitt med hele familien og venner – og mange av dem lever ikke lenger. Deretter filmer av skiturer, ungene som vokste opp, reiser og viktigst av alt den forsiktige modningen til familien min. Den ene filmen mer morsom enn den andre. Alt takket være det generøse salget av VHS-spilleren.

Jeg tenkte du kanskje ville sette pris på å vite hvor mye noen har likt tilbudene dine.

Beste hilsener

….’

Selgeren har også fortalt at han tenker å skrive tilbake til mannen og tilby ham å digitalisere alle filmene hans!

Dette kan man trygt kalle en glad-fortelling fra virkeligheten!

Kilde: SunnySkyz.com