Krystallklar video av nærmest perfekt tornado i USA!

Perfekt tornado video

De som har sett klassikeren av en film som heter ‘Twister’ vet alt om hva det vil si å være tornadojeger, men det er kanskje ikke alle som visste at disse finnes på ordentlig?

Joda, det gjør de i aller høyeste, og stormjegeren James Hammett publiserte den 7. juni en fantastisk video med krystallklare bilder av det som nærmest er for en perfekt tornado å regne.

Skrekkinngytende vakkert!

Moder Natur kan utvilsomt være skrekkinngytende vakker, og det er disse bildene virkelig et bevis på. Stormjegeren James Hammett pekte seg ut et stormsenter i Laramie i Wyoming og fikk lønn for strevet og sine beregninger!

Mens han kjørte langs hovedveien klarte han å filme stormen som raskt utviklet seg til å bli en nesten perfekt sylinder.

Faktisk er tornadoen så ‘perfekt’ at det kan se ut som om at det er noen har gjort en fantastisk dataanimeringsjobb. Det er det altså ikke, og Hammett kom seg så nær at han klare å filme basen på syklonen mens den ødela en åker før den løste seg opp over slettene.

En av kommentarene på YouTube sa vel egentlig det som trengs å sies om den fantastiske videoen: ‘What a churner, what a catch!

Et par boliger ble ødelaget av denne spektakulære tornadoen, men ingen skal ha blitt skadet.

Noe annet som utvilsomt kan karakteriseres som spennende er et besøk innom norgescasino.io – der er du garantert mye moro!

 

Kilde: Mashable.