Kim Kardashian viser frem ny ‘grill’
11. januar 2018 175 Visninger

Kim Kardashian viser frem ny ‘grill’

For første gang siden ranet i Paris

Del dette:

Kim Kardashian viser frem en helt ny ‘grill’, altså et smykke som man pynter tennene med, for første gang siden det mye omtalte ranet i Paris i 2016.

Kim Kardashian West har lagt såkalte grills til sin samling av accessoarer, og det er første gangen hun har blitt sett med slike siden hun ble ranet i Paris i oktober 2016.

Vibes #kimkardashian

A post shared by Kim Kardashian Snapchats 🍑 (@kimksnapchats) on

Viste frem på Instagram

Stjernen i reality-showet Keeping Up with the Kardashians viste frem sine nye grills, påskrevet ‘KIM’, på tennene i underkjeven både på Snapchat og Instagram på onsdag.

‘Gjett hva jeg gjør i dag, folkens’, sa hun flørtende til fansen i en video hvor hun viste et nærbilde av sine nye grills.

Modellen og DJ Sita Abellan var tilstede sammen med Kardashian West og kunne ikke gjøre annet enn å beundre gullsmykket og sa enkelt og greit; ‘Oh, work!’.

Tobarnsmoren har gått i bresjen for mer undervurderte besmykning i det siste. Men; den siste gangen realitystjernen bar grills, og la det ut på sosiale medier, var dagen før hun ble ranet i Paris.

Delte bilde i 2016 – ranet dager senere

Kardashian West delte et foto av sin gull- og diamantgrill den 29. september 2016 og la til tre diamantemojis som bildetekst – 💎💎💎.

På bildet fra 2016 fikk leserne også se nærbilde av en ring til snaue 32 millioner kroner, som forøvrig ble stjålet sammen med to armbånd av merket Cartier, en smykke fra Jacob i gull og diamanter, diamant øreringer fra Lorraine Schwartz, en gull Rolex og flere andre gjenstanader.

Den 3. oktober 2016, fire dager etter at Instagram-bildene ble delt, dukket 5 menn kledd ut som politimenn på hennes Kardashians rom på The No Address Hotell. ‘De dyttet meg ned på sengen og band meg med plastkabler og tapet hendene mine, og deretter tapet de over munnen min og beina mine’, kunne stjernen fortelle i følge den franske politirapporten.

Tyvene tok Kardashians to mobiltelefoner og smykker og juveler til en verdi av rundt 80 millioner kroner.

Den ‘andre’ forlovelsesringen til nevnte 32 millioner kroner var en gave fra ektemannen Kanye West, og denne bar hun for første gang på MTV Music Awards i 2016.

‘Kanye overrasket henne med en ny ring. Kim kunne knapt tro det. Den er til og med enda mer slående enn forlovelsesringen – hvis det i det hele tatt er mulig’, sa en kilde til magasinet People den gang.

Ringen er rapportert til å være nær 20 karat og er en ‘oppgradering’ av forlovelsesringen fra Lorraine Schwartz på 15 karat, som Kanye West som kjent fridde med i 2013 på stadionet AT&T Park i San Francisco.

Kim Kardashian West diamantring 2016

Kim Kardashians grill og legendariske diamantring – fotografert fire dager før ranet i Paris.

Del dette:
Previous Harvey Weinstein 'angrepet' på restaurant
Next Forteller vennen at han er homofil - svaret han får er fantastisk!

Kanskje liker du dette

Musikk

Justin Timberlake – Filthy! Ny single januar 2018

Gode nyheter for alle fans av Justin Timberlake – superstjernen er tilbake med ny låt og den har fått tittelen Filthy! Du får naturligvis høre både låten og se videoen

Kjendis

Kim Kardashian og Kanye West har fått baby – en jente!

Kim Kardashian og Kanye West har altså fått sitt tredje barn, og denne gangen var det gjennom en surrogatmor som har båret frem og født en jentebaby! Surrogatmoren fødte mandag

Menneskelig

Da Harry møtte Meghan – den sanne historien!

Hun er kanskje den beste vennen noen kunne tenke seg å ha, den mystiske Kirsten Giftekniv som fikset den ultimate blind daten for Meghan Markle med en ekte prins! Hennes