Kim Kardashian med heftig stikk mot Lamar Odom etter kommentarer om søsteren
19. januar 2018 876 Visninger

Kim Kardashian med heftig stikk mot Lamar Odom etter kommentarer om søsteren

Vi snakker en skikkelig 'burn' her!

Lamar Odom kom med noen små vittige (eller ondskapsfulle) stikk mot Khloe Kardashians dating-historie da han var på TV, men det skulle ikke storesøster Kim Kardashian ha noe av!

Khloe søkte om skilsmisse fra den 38 år gamle tidligere NBA spilleren hos Los Angeles Lakers, Lamar Odom, i 2013, og skilsmissen ble fullbyrdet i 2016. Dette var bare et bar måneder etter hun begynte å date NBA-spillren Tristan Thompson (Cleveland Cavaliers), og Khloe bekreftet i desember 2017 at hun er gravid med deres første barn sammen.

‘Eller andre eller tredje bordell…’

‘Jeg forstår at når det er over, så er det over’, sa Lamar Odom i en video hvor han deltar i det nye showet BET’s Mancave som ble sluppet på onsdag. ‘Når hun er sammen med sin andre eller tredje NBA-spiller, kan jeg skjønne det’.

‘Eller andre og tredje bordell’, smalt det tilbake fra Kim Kardashian!

Lamar tok nemlig en overdose narkotika på et bordell i Navade i 2015. Han ble behandlet på et lokalt sykehus og deretter overført til et medisinsk senter i Los Angeles. Til tross for at paret hadde vært separert i lengre tid hjalp Khloe ham gjennom restitusjonsperioden.

På dette tidspunktet datet Khloe NBA-spilleren James Harden, som forøvrig spiller for Houston Rockets. De to gikk hver sin vei i 2016 – seks måneder etter at gnistret i romanseryktene.

I 2015 gikk det rykter om at Khloe og den tidligere Lakers-spilleren Rick Fox var sammen etter at de ble sett kommer hver for seg til en sen middagsdate. De bekreftet aldri romansen. Tidlig i 2009, bare måneder før Khloe og Lamar var sammen og ble gift, datet Khloe Rashad McCants, som på dette tidspunktet spilte for Minnesota Timberwolves.

Under opptredenen på BET’s Mancave uttrykt imidlertd Lamer sine lykkeønskninger til Khloe og graviditeten hennes.

‘Jeg er glad på hennes vegne, sa ham. ‘Hun tok vare på meg, og hun vil bli en god mor. Det mener jeg. Hun er en flott kvinne.

Like etter Kims knallharde tvitring skrev Khloe følgende på Twittr: ‘Jeg elsker dere, folkens!! Takk, dere vet hvorfor’.

Previous Selena Gomez i ny Puma kampanje 2018 - ballerinasinspirert!
Next Ed Sheeran forlovet med kjæresten Cherry Seaborn

Kanskje liker du dette

Musikk

Ed Sheeran forlovet med kjæresten Cherry Seaborn

Ed Sheeran har forlovet seg med sin kjæreste, og for de som ikke vet hvem kjæresten er så kan vi fortelle at det er Cherry Seaborn! Sangeren har datet Cherry

Kjendis

James Corden får kritikk for Grammy-stunt

Flere organisasjoner for dyrevelferd har kritisert Grammy-verten James Corden for å ha gitt bort valper som trøstepremie under det stjernespekkede musikkshowet som nylig ble avholdt. Animal Welfare Foundation sier at

Humor

NLF: Tyra Banks lærer James Cordon og Matt Smith

Den kjente supermodellen, skuespilleren og entreprenøren Tyra Banks, som forøvrig fant opp begrepet ‘smize’ (smiling with your eyes) i America’s Next Top Model, har slått fast at NLF (next level