Kim Kardashian med heftig stikk mot Lamar Odom etter kommentarer om søsteren
19. januar 2018 941 Visninger

Kim Kardashian med heftig stikk mot Lamar Odom etter kommentarer om søsteren

Vi snakker en skikkelig 'burn' her!

Lamar Odom kom med noen små vittige (eller ondskapsfulle) stikk mot Khloe Kardashians dating-historie da han var på TV, men det skulle ikke storesøster Kim Kardashian ha noe av!

Khloe søkte om skilsmisse fra den 38 år gamle tidligere NBA spilleren hos Los Angeles Lakers, Lamar Odom, i 2013, og skilsmissen ble fullbyrdet i 2016. Dette var bare et bar måneder etter hun begynte å date NBA-spillren Tristan Thompson (Cleveland Cavaliers), og Khloe bekreftet i desember 2017 at hun er gravid med deres første barn sammen.

‘Eller andre eller tredje bordell…’

‘Jeg forstår at når det er over, så er det over’, sa Lamar Odom i en video hvor han deltar i det nye showet BET’s Mancave som ble sluppet på onsdag. ‘Når hun er sammen med sin andre eller tredje NBA-spiller, kan jeg skjønne det’.

‘Eller andre og tredje bordell’, smalt det tilbake fra Kim Kardashian!

Lamar tok nemlig en overdose narkotika på et bordell i Navade i 2015. Han ble behandlet på et lokalt sykehus og deretter overført til et medisinsk senter i Los Angeles. Til tross for at paret hadde vært separert i lengre tid hjalp Khloe ham gjennom restitusjonsperioden.

På dette tidspunktet datet Khloe NBA-spilleren James Harden, som forøvrig spiller for Houston Rockets. De to gikk hver sin vei i 2016 – seks måneder etter at gnistret i romanseryktene.

I 2015 gikk det rykter om at Khloe og den tidligere Lakers-spilleren Rick Fox var sammen etter at de ble sett kommer hver for seg til en sen middagsdate. De bekreftet aldri romansen. Tidlig i 2009, bare måneder før Khloe og Lamar var sammen og ble gift, datet Khloe Rashad McCants, som på dette tidspunktet spilte for Minnesota Timberwolves.

Under opptredenen på BET’s Mancave uttrykt imidlertd Lamer sine lykkeønskninger til Khloe og graviditeten hennes.

‘Jeg er glad på hennes vegne, sa ham. ‘Hun tok vare på meg, og hun vil bli en god mor. Det mener jeg. Hun er en flott kvinne.

Like etter Kims knallharde tvitring skrev Khloe følgende på Twittr: ‘Jeg elsker dere, folkens!! Takk, dere vet hvorfor’.

Previous Selena Gomez i ny Puma kampanje 2018 - ballerinasinspirert!
Next Ed Sheeran forlovet med kjæresten Cherry Seaborn

Kanskje liker du dette

Menneskelig

David Harbour skal vie fan etter veddemål på Twitter!

Noen saker er nesten for gode til å være sanne, og denne fortjener å få litt oppmerksomhet når vi nå skriver fredag og nærmer oss helgen for alvor. Den populære

Film

Oscar nominasjoner 2018

I dag er det klart for å se hvilke filmer som blir nominert til den 90. Oscar-utdelingen den 4. mars 2018 på ABC! I ettermiddag vil det altså bli klart

Kjendis

Jimmy Fallon med avslutningstale på Marjory Stoneman Douglas High School

Jimmy Fallon holdt tale til avslutningsklassen ved Marjory Stoneman Douglas High School i USA.