Kelly Clarkson: vin er nødvendig for å oppdra barn!

Kelly Clarkson barneoppdragelse vin

Kelly Clarkson avslører en av sine hemmelige hjelpemidler som hun anvender seg av for å oppdra fire barn: vin!

Sangerinnen Kelly Clarkson avslørte i forbindelse med et arrangement relatert til The Voice at det å være forelder kan fremkalle et behov for et glass vin eller to.

‘De er utfordrende’

‘De er utfordrende’, sa Clarkson, og refererte til det å oppdra barn. ‘Vin er nødvendig. De er fantastiske, dog. Det er utrolig hva som kommer ut av munnene deres. De kan se de mest utrolige ting og du bare tenker ‘faen’. De ser deg. De lærer meg.’

Og hun fortsatte: ‘Jeg vet det høres dumt ut, men barn lærer deg å bli et bedre menneske. De får med seg hvert eneste øyeblikk, og ikke bare meg hjemme, men også når jeg sitter her med alle dere.’

Når det gjelder hva hennes største ønske er for hennes barn, kunne sangerinnen av ‘Piece by Piece si: ‘Jeg håper at våre to gutter og to jenter ser på foreldrene sine som vellykkede, elskelige og respektfulle mennesker, fordi det er det vi ønsker for dem’.

Clarkson, som er 35 år gammel, har to barn med ektemannen Brandon Blackstock: den tre år gamle datteren River Rose og 21 måneder gamle Remington Alexander. Blackstock har to barn fra et tidligere forhold, Savannah og Seth.

Da hun ble spurt om hun og mannen hennes var ferdige med å få barn, kom hun med et empatisk ‘Absolutt!’.

Clarkson forteller også at barna hennes har vært hennes hovedinspirasjon i livet og hun røpet samtidig hvordan de har lært henne om perspektiv.

‘Jeg tror at når du er yngre i denne bransjen, hvor alle applauderer og heier på deg hele tiden eller snakker stygt eller bra om deg, så vil barna fortsatt snakke normalt til deg.’

Og hun fortsatte: ‘Jeg skal lære mine barn opp til å gjøre det de elsker, uansett om de er de mest kjente personene i verden. Elsk det du gjør. Elsk de du jobber med og ikke jobb med mennesker du ikke elsker og ikke gjør de tingene du ikke elsker.