Justin Bieber og Selena Gomez på pilates trening sammen!
4. januar 2018 1103 Visninger

Justin Bieber og Selena Gomez på pilates trening sammen!

0 Shares

Det er en kjent sak: par som trener sammen vil holde sammen! Det har trolig Justin Bieber og Selena Gomez fått med seg, og nylig ble de to sett sammen da de kom ut etter en privat pilatestime.

Etter nylig å ha kommet hjem fra en tur til Cabo San Lucas lot paret svetten piple på onsdagen da de deltok på i en privat pilatestime på Hot Pilates i Hollywood. En kilde forteller at den høyprofilerte duoen hadde en privattime med eieren av senteret.

Har jobbet med å få Justin til å trene

Bieber Gomez trening pilates

Selena skal over tid ha forsøkt å få Justin med seg på pilates – og lyktes til slutt!


Kilden forteller også at Selena frekventerer studioet ukentlig med sine nærmeste venner og at hun en stund har forsøkt å få Justin til å begynne å trene. I tillegg til dette opplyses det at Selena var opprømt over at Bieber var villig til å bli med henne og la til at de to hadde det kjempegøy!

Til tross for at treningen var svært utfordringene grunnet den intense varmen skal Justin visstnok ha elsket den.

Selena hadde på seg Puma treningsbukser, en svær treningskjorte og et par Garret Leight solbriller til snaue 3700 kroner. Kjæresten kjørte en hvit tank top og hvite basketball shorts til treningen.

Møttes i Cabo for å feire nyttår

Flere kilder bekreftet tidligere i uken at superstjerne pop-paret hadde fått muligheten til å møtes i Cabo søndags kveld for å feire nyttårsaften sammen. Justin skal ha flydd til Cabo i en privatjet fra Cancun hvor han hadde vært noen dager med familien sin. Han skal ha kommet på lørdag kveld og sjekket inn i en villa ved havet bare 10 minutter unna villaen hvor Selena Gomez holdt til.

Selenas jentegjeng hadde et middagsparty med et mariachi-band på søndagskvelden, og det viste seg da altså at ‘Baby’-sangeren hadde muligheten til å stikke innom.

Selena og Justin skal da fått tilbragt litt tid sammen igjen, men det var et nedtonet møte hvor de var hverdagslig kledd. De feiret nyttårsaften sammen og nøyt synet av fyrverkeriet over havet.

Justin skal ha hatt en suveren nyttårsaften med Selena og at skal i følge kilder se fram til å tilbringe tid sammen med henne i 2018. Det skal ha vært en spesiell kveld som ble delt mellom noen nære venner på et nydelig sted.

Det ser nå ut som at de er nærmere hverandre enn noen gang etter møtet i Cabo!

0 Shares
Previous Golden Globe 2018 - Se de nominerte!
Next Størst på Instagram i verden 2019

Kanskje liker du dette

Kjendis

Har vi en påbegynnende romanse mellom Nicki Minaj og Eminem?

Er Eminem og Nicki Minaj kjærester? Neppe, men vi får se hva som skjer!

Musikk

Skal Will Smith ha VM-låten 2018?

Det er ikke så altfor lenge til VM i fotball i Russland braker løs, men hvem er det egentlig som skal ha årets VM-låt? Det går nå rykter om at

Kjendis

James Corden får kritikk for Grammy-stunt

Flere organisasjoner for dyrevelferd har kritisert Grammy-verten James Corden for å ha gitt bort valper som trøstepremie under det stjernespekkede musikkshowet som nylig ble avholdt. Animal Welfare Foundation sier at