Justin Bieber og Selena Gomez på pilates trening sammen!
4. januar 2018 2481 Visninger

Justin Bieber og Selena Gomez på pilates trening sammen!

0 Shares

Det er en kjent sak: par som trener sammen vil holde sammen! Det har trolig Justin Bieber og Selena Gomez fått med seg, og nylig ble de to sett sammen da de kom ut etter en privat pilatestime.

Etter nylig å ha kommet hjem fra en tur til Cabo San Lucas lot paret svetten piple på onsdagen da de deltok på i en privat pilatestime på Hot Pilates i Hollywood. En kilde forteller at den høyprofilerte duoen hadde en privattime med eieren av senteret.

Har jobbet med å få Justin til å trene

Bieber Gomez trening pilates

Selena skal over tid ha forsøkt å få Justin med seg på pilates – og lyktes til slutt!


Kilden forteller også at Selena frekventerer studioet ukentlig med sine nærmeste venner og at hun en stund har forsøkt å få Justin til å begynne å trene. I tillegg til dette opplyses det at Selena var opprømt over at Bieber var villig til å bli med henne og la til at de to hadde det kjempegøy!

Til tross for at treningen var svært utfordringene grunnet den intense varmen skal Justin visstnok ha elsket den.

Selena hadde på seg Puma treningsbukser, en svær treningskjorte og et par Garret Leight solbriller til snaue 3700 kroner. Kjæresten kjørte en hvit tank top og hvite basketball shorts til treningen.

Møttes i Cabo for å feire nyttår

Flere kilder bekreftet tidligere i uken at superstjerne pop-paret hadde fått muligheten til å møtes i Cabo søndags kveld for å feire nyttårsaften sammen. Justin skal ha flydd til Cabo i en privatjet fra Cancun hvor han hadde vært noen dager med familien sin. Han skal ha kommet på lørdag kveld og sjekket inn i en villa ved havet bare 10 minutter unna villaen hvor Selena Gomez holdt til.

Selenas jentegjeng hadde et middagsparty med et mariachi-band på søndagskvelden, og det viste seg da altså at ‘Baby’-sangeren hadde muligheten til å stikke innom.

Selena og Justin skal da fått tilbragt litt tid sammen igjen, men det var et nedtonet møte hvor de var hverdagslig kledd. De feiret nyttårsaften sammen og nøyt synet av fyrverkeriet over havet.

Justin skal ha hatt en suveren nyttårsaften med Selena og at skal i følge kilder se fram til å tilbringe tid sammen med henne i 2018. Det skal ha vært en spesiell kveld som ble delt mellom noen nære venner på et nydelig sted.

Det ser nå ut som at de er nærmere hverandre enn noen gang etter møtet i Cabo!

0 Shares
Previous Golden Globe 2018 - Se de nominerte!
Next Størst på Instagram i verden 2019

Kanskje liker du dette

Kjendis

Hvordan få flere følgere på Twitter

Å jobbe seg inn i Twitter og bli en som blir lagt merke til krever ikke at du er en kjendis eller at du finner en jukse-snarvei – du kan

Kjendis

Dødsårsaken til Cranberries-vokalist O’Riordan ikke mistenkelig

Hyllest og hilsninger renner inn for Cranberries-vokalisten Dolores O’Riordan etter at hun ble funnet død på et hotellrom i London. Dødsfallet til Dolores O’Riordan blir ikke behandlet som et mistenkelig

Kjendis

Kim Kardashian og Kanye West har fått baby – en jente!

Kim Kardashian og Kanye West har altså fått sitt tredje barn, og denne gangen var det gjennom en surrogatmor som har båret frem og født en jentebaby! Surrogatmoren fødte mandag