Jolie og Pitt har blitt enige om omsorgsavtale

Brad Pitt omsorg barn jolie

Det har blåst friskt rundt samværsavtalen mellom Brad Pitt og Angelina Jolie, men nå har man altså kommet frem til enighet om en avtale for de seks barna – akkurat i tide før sommeren.

I følge E! News har en dommer i skilsmissesaken mellom Pitt og Jolia bestemt at det det er skadelig for barna deres å ikke ha et forhold til sin pappa, og at det er kritisk at hver og en av dem har en sunt og sterk forhold til både far og mor.

Har seks barn

Jolie og Pitt er foreldre for til sammen seks barn og disse er Maddox (16), Zahara (13), Shiloh (12) og de 9 år gamle tvillingene Vivienne og Knox.

Den pågående skilsmissesaken har vart i nærmere to år, og grunnen til dette var ‘uforsonlige’ forskjeller.

Parets romanse startet så langt tilbake som i 2004, men de giftet seg først 10 år senere i Château Miraval i Frankrike. Bare to år senere ble det altså knute på tråden, og i det siste har altså kampen om samværet med barna hardnet til for alvor.

I avtalen som nå er kommet på plass har man tegnet opp hvordan samværet for barna skal være i sommeren, men unntaket er 16 år gamle Maddox som er så gamel at han selv kan bestemme hvor mye tid han vil tilbringe hos hver av foreldrene. Brad Pitt skal i følge retten ha samvær med barna fra 8. juni til 17. juni i fire timer pr. dag mens han er i London – og det er nettopp i London Jolie leier bolig.

Fra 27. juni til 1. juli skal Pitt ha samvær i 10 timer pr. dag, og det foreligger også datoer og antall timer for Pitts samvær med barna i juli.

Ville ha barna med til Europa

Paret har altså utarbeidet en avtale som var gjensidig akseptabel. Jolie ville nemlig ha med seg barna til Europa i sommer, noe Pitt ikke ønsket ettersom han er på filminnspilling i Los Angeles. Pitt skal ha følt at han burde ha et ord med i laget og skal være fornøyd med at retten også har tatt hensyn til hans side av saken.

Ungene skal derfor, etter sigende, reise frem og tilbake for å kunne tilbringe tid med begge foreldrene. Pitt skal ha uttalt at han kun ønsket det beste for barna og at han aldri ville gjøre noe som ville føre til det motsatte. Han skal ikke være på innspilling hver dag og skal ha utarbeidet en timeplan for samværet med barna som kan fungere i forhold til innspillingene.

Pitt holder på med et prosjektet ‘Once Upon a Time in Hollywood’ sammen med Quentin Tarantino, og sies å være veldig fordypet i prosjektet og fornøyd med å jobbe med den legendariske regissøren. Han skal visstnok ha det veldig bra og være lykkelig.

Brad Pitt skal også være veldig fornøyd med å ha fått til dette samværet med barna, slik at han får sett dem på jevnlig basis. Han føler at han har vunnet en stor seier, og håper videre at han skal få enda mer kontakt med hver og en av barna.

Stjernen er fornøyd med rettens beslutning og at de har skjønt hva som har pågått, og at han kun har villet være pappa for sine barn.

Kilde: E! News