Jeopardy-legenden Alex Trebek sykemeldt etter hjerneoperasjon
5. januar 2018 106 Visninger

Jeopardy-legenden Alex Trebek sykemeldt etter hjerneoperasjon

Del dette:

Jeopardy-legenden Alex Trebek er sykemeldt og nye innspillinger av showet Jeopardy i USA har blitt satt på vent. Grunnen til dette er at Trebek har gjennomgått operasjoner hvor han har fjernet blodpropper fra hjernen etter et fall.

Dette kom fra nå nettopp og det var showets produsent og Trebek selv varslet om dette.

Stygt fall i oktober

Trebek, som nå er 77 år gammel, har vært vert for det meget populære og viktige quiz-programmet i mer enn 33 år, og det var i en video som ble lagt ut på YouTube-kanalen til Jeopardy at man fikk vite at han hadde blitt diagnostisert for blodpropp. Blodpropp-diagnosen, som også kalles for subduralt hematom, fikk stilt i desember etter at han var utsatt for et stygt fall i oktober.

I videoen som er tatt opp i hans hjem og som også er lagt ut på showets offisielle nettside nedtonet imidlertid Trebek operasjonen som et ‘lite medisinsk problem’, og håpet at han var klar til å spille inn nye episoder i nærmeste fremtid.

Sony Pictures Entertainment, som produserer programmet, har i en uttalelse sagt at Trebek ble lagt inn på Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles den 15. desember og at operasjonen ble gjennomført dagen etterpå.

Selskapet sa også at det er forventet at han vil bli fullt ut restituert og at Alex Trebek har feiret jul hjemme med familien, samt at han vil være tilbake i Jeopardy! studioet for nye innspillinger i midten av januar.

Rikelig med episoder på lager

Som mange andre lignende show så er også Jeopardy-programmene spilt inn måneder i forveien, så Sony har forsikret publikum om at de har rikelig med episoder av programmet som ikke er sendt. Den eneste forandringen i skjemaet til programmet er at showets årlige college-mesterskap blir forskjøvet til april.

Det er også verdt å nevne at Alex Trebek har har kommet inn i Guinness Rekordbok for å være den personen som har vært vert for flest show!

Vi ønsker Alex Trebek god bedring, og at han snart er klar for flere innspillinger av det fantastiske showet Jeopardy!

Del dette:
Previous Hvordan bli stor og populær på YouTube - få svaret her!
Next Liam Payne og Rita Ora - For You - fra Fifty Shades Freed er ute!

Kanskje liker du dette

Kjendis

Ed Sheeran forlovet med kjæresten Cherry Seaborn

Ed Sheeran har forlovet seg med sin kjæreste, og for de som ikke vet hvem kjæresten er så kan vi fortelle at det er Cherry Seaborn! Sangeren har datet Cherry

Kjendis

Kelly Clarkson: vin er nødvendig for å oppdra barn!

Kelly Clarkson avslører en av sine hemmelige hjelpemidler som hun anvender seg av for å oppdra fire barn: vin! Sangerinnen Kelly Clarkson avslørte i forbindelse med et arrangement relatert til

Kjendis

Taylor Swift med ny musikkvideo – End Game

Taylor Swift har ikke spart på noe som helt i sin nye musikkvideo til låten End Game, og hun har virkelig fått a-laget med seg! Nye musikkvideo-lanseringer er noe som