Japanske restauranter serverer kylling sashimi!
Frister det med rå kylling? Ikke det, nei..
Rå kylling skal aldri spises… men folk gjør det allikevel! Denne kylling sashimien kalles for torisashi, og kokkene tilbereder kyllingen ved å kutte tynne skiver fra de indre delene av brystet – og steker det i 10 sekunder.
Selv om denne delen av kyllingen har en mindre sjanse for å inneholde salmonella, så er 10 sekunder med varming langt i fra nok tid til å drepe eventuelle bakterier.
Disse restaurantene sier at de jobber med små gårder for å være sikre på at de har fersk kylling…
Når det kommer til sashimi foretrekker i hvert fall vi fisk!
Kilde: Mashable.com
Kanskje liker du dette
Hvordan lage en perfekt Aperol Spritz!
Drinken Aperol Spritz har vunnet terreng i Norge i sommer, og vi viser deg oppskriften og hvordan du lager drinken perfekt her!
Mat mot søvnproblemer – 9 gode produkter!
Mat kan hjelpe mot søvnproblemer, og i denne artikkelen får tips til 9 forskjellige produkter som kan hjelpe deg til å sove bedre!