Hvordan tjene penger på nett?

Søket ‘hvordan tjene penger på nett’ er kanskje et av de mest populære i Google – både i Norge og i utlandet. Hvorfor er det slik? Jo, fordi svært mange ønsker å være sin egen sjef og ha muligheten til å tjene penger online fra sitt eget hjemmekontor!

Er dette noe som er mulig? Svaret på dette er rett og slett et rungende JA, men om du spør om dette er noe man kan gjøre enkelt så vil svaret være et like rungende NEI!

Kort fortalt betyr det at om du ønsker å tjene penger på nett så vil det kreve hardt arbeid og stor innsats fra din side, og selv ikke da er du garantert å lykkes. I enkelte tilfeller er du avhengig av en hel mengde flaks samt at du også må ha en god del kunnskap. Umulig er det langt i fra, og vi skal gi deg noen tips for hvordan du kan lykkes med dette.

Når det er sagt: ikke si opp den vanlige jobben din riktig ennå!

Følg med oss videre og skaff deg noen tips til hvordan du kan tjene penger online!

Vi starter med en realitetsorientering

En realitetsorientering høres kanskje ikke så veldig spennende ut, men det er viktig at du leser dette. Dette er på ingen måte en artikkel som vil garantere deg å tjene penger, og i hvert fall ikke å tjene mye penger på kort tid. Slike muligheter finnes omtrent ikke, og i hvert fall ikke uten at du må ta ekstreme risikoer.

Som vi sa tidligere: dette er ikke enkelt på noen som helst måte. Enhver som sier at det er enkelt er ikke ærlig med deg. Det kreves en enorm mengde innsats før du kan begynne å tjene skikkelige penger på dine aktiviteter på nett. Det finnes dog noen metoder som kan gi deg en respektabel inntektskilde på kort sikt.

Før vi snakker om dette så skal vi si et par ord om det som kalles ‘smarte vs nytelse’.

Smerte vs. nytelse

Smerte og nytelse spiller en rolle stor rolle for om vi vil lykkes med våre bestrebelser – uansett hva det dreier seg om. Enhver avgjørelse vi tar i livet er basert på smerte vs nytelse, og selv om dette høres rart ut så er det faktisk slik det er. Så: vi gjør alltid mer for å unngå smerte enn for å oppnå nytelse. Enkelt og greit og nokså logisk. Problemet med dette er at det er nettopp dette faktum som gjør at vi ikke lykkes fullt ut i de planene vi måtte ha.

Tjene penger online
Å tjene penger online er ingen umulighet, men man er nødt til å ha reelle forventninger og være villig til å arbeide hardt! Foto: PxHere.com

Vi forklarer videre…

Å tjene penger på nett burde rett og slett være en fornøyelig aktivitet. Da skulle man jo tro at vi ville gjøre stort sett hva som helst for å lykkes med dette i og med at det er en stor kilde til nytelse, ikke sant? Dette er imidlertid feil, og som med alt annet, så vil nok tanken på å tjene penger på nett få oss til å føle oss opprømt. Vi kan til og med oppleve å få høye forventninger, men alt går i tusen knas når vi oppdager at vi ikke lykkes med våre planer.

Så hva er problemet? Jo, for å tjene skikkelige summer med penger online så må du jobbe ekstremt mye for minimalt i retur – og ikke omvendt. Rett oversatt: store mengder smerter og store mengder arbeid. Det er nettopp dette som er problemet med de som vil ha deg til å drive med affiliate-salg og lignende produkter: de forsøker å selge deg en drøm, så og si.

Når man kaster seg på bølgen er det ekstremt fort gjort å skru forventningene i taket, og man tenker at det bare er å sende ut er par e-poster så tjener man hundretusener av kroner over natta. Det er åpenbart ikke slik det fungerer. Problemet er at som nevnt at vi alltid vil gjøre mer for å unngå smerte enn for å oppnå nytelse i et kort tidsperspektiv – ikke i et langtidsperspektiv.

Det er nettopp derfor det er så vanskelig å gi opp de dårlige vanene (som å røyke eller snuse) eller å gjøre noe annet som krever noe som kan minne om en kamp. Hjernen vår er koblet slik at den gjør alt for å unngå smerte i nær fremtid og ikke i lenger frem i tid. Det er en del av vårt overlevelsesinnstinkt.

Du kan imidlertid lett klare å mestre dette i et lengre tidsperspektiv så lenge du har et fornuftig forventningsnivå.

Slik tjener du penger på nett:
* Lag din egen blogg og tjen penger på blogging
* bli en affiliate
* cfd handel

NB! Vi legger ut linker til nye måter å tjene penger på kontinuerlig, og der finner du dybdeartikler som tar for seg de forskjellige metodene man kan bruke for å tjene online!