Hvordan se amerikansk Netflix?

Hvordan se amerikansk netflix logo

Netflix er den største strømmetjenesten der ute, og selv om mange mener at de har de beste showene kan det kan være frustrerende at vi ikke har de samme showene / seriene i Norge. Fortvil ikke – det finnes en enkel løsning!

Løsningen er rett og slett å abonnere på en VPN-tjeneste – og disse finnes det mange av. Da kan du med bare ett klikk skru på VPN tjenesten og tilkoble deg VPN-tjenestens servere i USA, England eller et hvilket som helst annet land for å få tilgang til de aktuelle TV-seriene / filmene!

Først skal vi imidlertid lose deg gjennom hva VPN er.

Anbefalte VPN-leverandører

Navn Vurdering Fordeler Pris
Atlas VPN

Atlas VPN logo
5/5 – Rask
– God pris
– Ekstra sikkerhet med SafeSwap
– Se innhold med geolokasjon
Fra 20 kr / mnd
PureVPN

PureVPN logo
5/5 – Kompatibel mellom enheter
– Trygt med offentlig wifi
– Krypterer internettrafikken
– Se innhold med geolokasjon
Fra 32 kr / mnd

Hva er VPN?

VPN (eller et virtuelt privat nettverk) er et verktøy som krypterer tilkoblingen din, krypterer dataene du sender og mottar, og beskytter dem mot abonnenter hos din internettleverandør (ISP), hackere og overvåking fra myndighetene.

Når det gjelder sikkerhet, er VPN-er en fin måte å beskytte deg selv på offentlige Wi-Fi-nettverk eller andre steder hvor du kan koble til en upålitelig kilde. De er også nyttige for å få tilgang til nettsteder du vanligvis ikke har tilgang til på grunn av geografiske begrensninger. Men når de brukes riktig, kan de også hjelpe deg med å se strømmetjenester utenfor deres normale geografiske tilgjengelighet – og det er jo akkurat dét denne artikkelen handler om!

Hvordan se utenlandske Netflix-serier?

* Registrer deg hos en VPN-leverandør (se listen vår i toppen).

* Koble til en VPN-server i landet der innholdet ditt er tilgjengelig.

* Åpne Netflix-appen (eller logg inn på Netflix sin nettside).

* Finn og se showet ditt – det kan hende du må Google showet (for eksempel søker du følgende: ‘watch Shameless on Netflix’).

Når du er ferdig med å se, kobler du fra VPN før du lukker nettleseren eller slår av datamaskinen.

Du omgår geo-restriksjonene

VPN-er er en enkel måte å omgå geo-restriksjoner på. Geografiske begrensninger skjer når strømmetjenester som Netflix prøver å begrense tilgangen til visse programmer og filmer, avhengig av hvor du befinner deg. Så hvis du er i et land som har begrenset innhold, kan du altså bruke en VPN til å endre IP-adressen din og ‘late’ som om du er et annet sted.

For eksempel, hvis du vil se «Love Island» fra USA, er alt du trenger å gjøre å koble til VPN-en din og velge en server i Storbritannia, og plutselig kan du se fra hvilken som helst enhet, hvor som helst i verden! Å omgå geo-restriksjoner er bare en av fordelene ved å bruke en VPN for streaming – det er mange flere fordeler når det gjelder å beskytte deg selv på nettet.

En VPN krypterer, som vi nevnte, trafikken din slik at bare datamaskinen din og VPN-serveren kan «se» hva du gjør på nettet – noe som betyr at hackere ikke vil kunne se hvilke nettsteder eller tjenester du bruker mens du er tilkoblet (og det vil heller ikke Internett-leverandøren din). Det betyr at ikke bare hackere sannsynligvis vil bli stoppet hvis de prøver noe lyssky mens de er tilkoblet, men det vil også alle andre som ser på hvilke nettsteder eller nettjenester brukere besøker (dvs. Internett-leverandører).

Takket være kryptering vil de ikke kunne se annet enn at brukeren er tilkoblet via VPN.