Hvordan lage OnlyFans konto og tjene penger?

Hvordan lage OnlyFans konto

Velkommen til OnlyFans-verdenen, hvor du kan vise frem dine ferdigheter og tjene penger! OnlyFans er en plattform der brukere betaler for å se innhold – og da snakker vi om et hvilket som helst innhold. Du kan lage din egen konto og starte å tjene penger umiddelbart! Selv om utformingen av OnlyFans ser ut som enhver annen sosial medieplattform, fungerer den mer som en abonnementsbasert strømmetjeneste. Bare tenk på Only Fans Norge som et nytt sosialt nettverk der folk er villige til å betale for ditt innhold. Hvis du legger ut innhold av høy kvalitet og holder publikum engasjert, vil de bli mer enn gjerne betale deg – og ofte mer enn én gang!

Registrer deg på OnlyFans nå!

For our foreign readers: you can read our article ‘How does OnlyFans work‘!

Tips: Du finner tips til norske OnlyFans kontoer her.

Hva er OnlyFans?

OnlyFans er altså en online plattform som lar deg lage og bruke et abonnementstjeneste. Med OnlyFans konto kan du tjene penger på eget innhold hver eneste måned. Dette betyr at når noen abonnerer på kontoen din, kan du tjene penger ved å tilby de tilgang til ubegrenset innhold for en månedlig avgift av 50 kroner eller mer (akkurat hvor mye du vil at det skal være bestemmer du selv).

Noen mennesker velger å dele seksuelt innhold, mens andre oppretter en personlig blogg med dagbok-aktige oppdateringer om livet sitt, familieliv, hobbyer osv. OnlyFans er for alle!

OnlyFans er et fantastisk verktøy for å for eksempel følge med favorittfotografene dine, musikere og kunstnere som deler utvalg av hvordan de jobber i stedet for bare sine ferdige verk. Du kan følge alt fra private fotograferingsvideoer til sangopptak og studioarbeid som gir deg et unikt innblikk i skapelsesprosessen bak hvert verk.

1. Lag en konto

Først må du opprette en konto. Det er lett. Bare gå til OnlyFans-nettstedet og registrer deg med e-postadressen din eller via Facebook- eller Twitter-kontoene dine. Du må velge typen konto du vil opprette: skaper (utøver) eller en abonnent (kunde).

Når du har opprettet en Onlyfans-konto, er det to alternativer for hvordan du vil gå frem: Du kan enten gå rett i gang med å legge ut innhold på siden din, eller du kan ta deg tid til å bygge opp litt forventning før du lanserer siden din for alvor. Alt avhenger av hvor mye tid og energi du legger i dette arbeidet!

Velg det som fungerer best for deg!

2. Bestem prisene dine

Når du bestemmer dine priser, er det viktig å bestemme deg for et par ting. Du må tenke på hva du kan og ønsker å tilby fansen din. Bestem om du vil ha en gratis plan eller en betalt plan, i tillegg til hvilke fordeler kundene vil få av å registrere seg på den betalte planen.

Det er også viktig å ikke sette opp prisene for høyt. Ikke glem at selv om de fleste av kundene dine har råd til forskjellige innholdstjenester, vil de se etter innhold som har verdi for dem, og at de ikke kan finne dette noen andre steder enn på OnlyFans.com.

3. Promoter kontoen din

Når du først har opprettet en OnlyFans-konto ønsker du naturligvis at flere mennesker skal vite om den. Det er en god ide å opprette en konto på Instagram, Twitter og andre sosiale medier, og legge til linken til OnlyFans-kontoen din (hvis det tillates av plattformen).

Du kan også gjøre intervjuer på andres kontoer eller annonsere på andre sosiale medier. Du kan også bruke bloggere til å promotere OnlyFans-kontoen din.

Husk: jo mer tid du bruker på arbeidet ditt, jo større sjanse er det for at du kan lykkes med å tjene penger på OnlyFans – akkurat som alt annet arbeid man gjør!

4. Planlegg innholdet ditt

Når du har bestemt deg for hvilken OnlyFans-konto du vil starte, er det viktig å planlegge innholdet ditt før du starter. Dette vil hjelpe deg med å komme i gang raskt, og sikre at du produserer innhold som fansen din vil elske.

Her er noen tanker å starte med:

* Hva slags innhold vil du lage? Vil det være bilder eller videoer? Vil det være daglige oppdateringer eller ukentlige oppdateringer? Et godt sted å begynne er med et tema. Du kan for eksempel lage en OnlyFans-konto for fitness, matlaging eller reise. Kort fortalt: du står helt fritt.

* Hvordan skal du dele innholdet ditt? Vil du gi ut hele deler av ditt innhold med én gang, eller dele oppføringene i seksjoner som fansen din må betale mer penger for – slik at de skal få sett alt?

* Hvordan skal du gi innleggene navn/overskrifter? Tenk på de arbeidene og prosjektene som andre mennesker har gjort nylig, og husk at de kan «stjele» ideene dine også!

Registrer deg på OnlyFans nå!

5. Behold følgerne dine

Når du har kommet i gang med å tjene penger på OnlyFans, er det viktig å lytte til følgerne dine. Spør dem hva de vil se mer av, og prøv å levere innhold som de liker. Dessuten bør du holde deg oppdatert på hva som skjer i bransjen.

Prisen for innholdet ditt er en annen faktor du må ta hensyn til for å lykkes med OnlyFans. Det kan være smart å begynne litt rolig med tanke på prisnivået og heller øke litt etterhvert om du føler at du lykkes med å hente inn abonnenter.

7. FAQ / Ofte stilte spørsmål – OnlyFans

Kan man tjene penger på OnlyFans?

Det store spørsmålet mange stiller seg er følgende: Hvordan tjene penger på OnlyFans? Det avhenger helt av deg! Man kan tjene alt fra noen tusenlapper til store beløp hver måned, litt avhengig av hva man gjør. Så lenge planen og gjennomføringen er god har man gode muligheter til å sikre seg en stor base av faste følgere. Du har naturligvis også muligheten til å satse internasjonalt med innholdet ditt, og det kan derfor være smart å tenke på å flere ulike språk i profilen din.

Under finner du noen tips for hvordan tjene penger på OnlyFans:

Bli med i en OnlyFans-klubb for å øke inntektene dine

For å tjene penger på OnlyFans kan du bli med i en OnlyFans-klubb. Dette er en gruppe skapere som jobber sammen for å promotere hverandres innhold og tjene penger på siden.

Opprett først din egen konto og finn deretter andre artister som er på plattformen. Du bør se etter folk som har lignende nisjer som deg – jo mer nisjespesifikk målgruppen din er, jo bedre er det for alle som er involvert i klubben.

Deretter vil hver skaper betale for å være en del av klubben – vanligvis $10 per måned eller $30 per år – og til gjengjeld får de tilgang til alt medlemmenes innhold uten å betale individuelle avgifter hver gang de vil se noe nytt fra den ene artisten etter den andre (som fort blir dyrt).

Klubben vil også bli promotert av OnlyFans selv – selskapet har vært ganske flinke til å annonsere for dette alternativet den siste tiden – så det burde få litt ekstra eksponering der også! Og til slutt: hvis én person kjøper noe gjennom lenken din, men ikke registrerer seg som en del av en gruppe ennå? Det teller mot begge parters inntekter!

Vær tydelig på hva du tilbyr og hvor mye det koster

Hvis du tilbyr tilpasset innhold til fans, må du betale et gebyr for dette og være tydelig på prisen. For videosamtaler med fans (og private meldinger) er det best å være tydelig på at man tar ekstra betalt for dem slik at folk ikke føler seg lurt når de plutselig blir bedt om å betale.

Du kan også få betalt for tilknyttede lenker; dette gjøres vanligvis gjennom en henvisningslenke eller kode som du deler på profilsiden din, slik at hvis noen kjøper noe fra en av disse lenkene og selskapet betaler deg en provisjon, vil du også tjene penger.

Større publikum med riktige hashtagger og ved dele teasere på sosiale medier

Den beste måten for en ny skaper å utvide publikummet sitt på er ved å bruke relevante hashtags og dele teasere på sosiale medier. Vi har alle sett historier om folk som gjorde det stort ved å gjøre dette, men det kan være vanskelig å vite hvor du skal begynne eller hvilke strategier som er effektive.

Sett opp en PayPal-konto slik at fansen kan gi deg tips

Hvis du vil at fansen din skal kunne gi deg tips trenger du en PayPal-konto. PayPal-kontoen din er gratis, og det er den enkleste måten for følgerne dine å sende penger til deg. Det er også den beste løsningen hvis de vil gi deg en gave eller gi deg et tips til gjengjeld for noe spesifikt som en video eller et bildesett som de virkelig likte.

Du vil kunne koble PayPal-kontoen din direkte til OnlyFans, slik at den er en del av betalingsprosessen når folk abonnerer eller kjøper ting fra deg. Når dette er gjort, vil alle midlene på PayPal-kontoen din automatisk vises som tilgjengelig saldo på OnlyFans hver gang noen betaler gjennom systemet deres – ingen flere ventedager for pengeoverføringer!

Hvis noen ønsker å sende 200 kroner som et umiddelbar tips via e-post eller tekstmelding (noe som skjer ofte), vil han/hun gå videre og foreta kjøpet ved hjelp av PayPal Express Checkout-funksjonen.

Tilby videosamtaler eller virtuelle dater som ekstra

Du kan tjene penger på OnlyFans ved å tilby ekstra som videosamtaler eller virtuelle dater. Dette er engangsøkter som følgerne dine betaler for, og du setter prisen selv. Du trenger en god internettforbindelse for å streame video av høy kvalitet, så sørg for at du har tilgjengelig båndbredde før du forplikter deg til dette alternativet.

I tillegg til å sette dine egne priser, er det viktig å huske på at det er andre faktorer som spiller inn når du priser disse tilleggene: hvor ofte forventer folk dem? Hvor lenge varer hver økt? Som med enhver forretningsmodell, er det best for nybegynnere å starte i det små og gradvis øke frekvensen og lengden på tilbudene deres etter hvert som de får tillit til evnene sine.

Hvis du føler deg ukomfortabel under en videosamtale eller en virtuell dateøkt (eller hvis noen andre er det), stopp umiddelbart.

Regelmessige konkurranser eller giveaways

For å øke engasjementet kan du organisere vanlige konkurranser eller giveaways. Disse kan være så enkle som å be fansen om å sende inn selfies av seg selv og knytte det til et eller annet tema. Vinneren får en gratis vare etter eget valg! Du kan også bruke OnlyFans til å kjøre meningsmålinger og undersøkelser med premier til deltakere. Det er også en fin måte å få nye følgere på ved å tilby rabatter på produkter eller tjenester i bytte for å like siden din eller dele den.

Du bør bestemme hvordan du vil at folk skal delta i konkurransen og hvilken type premie du vil at de skal vinne før du oppretter en OnlyFans-kampanje. Noen alternativer inkluderer:

* Opprette et album der brukere blir bedt om å laste opp bilder som oppfyller visse kriterier.

* Be fans om å merke andre personer på bilder som er lagt ut på sosiale medier ved hjelp av spesifikke hashtags (f.eks. #TeamNike)

* Legge ut videoutfordringer på YouTube og andre videoplattformer som krever at deltakerne legger ut svarene sine i profilen din – hold disse korte slik at seerne ikke mister motet ved at du krever for mye innsats.

Arbeid kreves!

Det krever arbeid, men du kan tjene penger på OnlyFans!

Hvis du ønsker å tjene penger på OnlyFans, er det et par ting du bør huske på. Først av alt, vær profesjonell. Vær omtenksom på innholdet og budskapet du deler med fansen din. Du må jobbe hardt og bruke tid på å bygge et publikum – og det tar tid for folk å stole på og følge noen nye på en hvilken som helst plattform eller sosiale medier.

For det andre: husk at det ikke er obligatorisk å være naken! Hvis nakenhet ikke er din greie, er det helt greit – og det kan være svært mange gode grunner til at man ikke skal gjøre det – så ikke føl at du må gjøre noe bare fordi andre mennesker gjør det. Det viktigste er å finne det som fungerer best for DEG og bygge et publikum rundt DÈT i stedet for å bekymre deg for hvor mye hud noen andre kan vise frem mens de gjør det.

Er det trygt å bruke OnlyFans?

Ja! En stor fordel ved OnlyFans er at den er spesielt laget for folk som ser etter eksklusivt innhold. Siden OnlyFans ble lansert i 2016 har den tatt internettbrukerne med storm, særlig de unge (18-24). Dette betyr et stort utvalg av menn og kvinner som leter etter akkurat ditt innhold – på en sikker måte! Beskyttelse av personvern og brukersikkerhet er topp prioritet hos OnlyFans. Nye funksjoner i plattformen inkluderer blant annet verifiserte profiler.

Når det gjelder trygghet er det naturligvis også meget viktig at man tenker på hva man er villig til å legge ut av bilder og annen informasjon. Husk at vi her snakker om internett og at bilder/informasjon fort kan spres.

Hvordan søke opp profiler på OnlyFans?

* Trykk på «Explore»

* Skriv inn brukernavnet til den profilen du vil søke opp

* Trykk søk

Hva legger folk ut på OnlyFans?

For det meste legger folk ut bilder og videoer, slik som på instagram. Du kan ha en blanding av gratis bilder og videoer samt ting som koster litt ekstra, eller bare ting som koster penger. Du kan også spørre om råd og hjelp fra fansen din når du lager nye ting for OnlyFans, siden du ser hvem som har sett innlegget ditt, men anonymt. Noen oppdaterer sine fans med en slags foto-journal i OnlyFans (som mange gjør på Tumblr), der de poster bilder av seg selv gjennom dagen. Ofte legger man ut klipp fra live-videoene sine i OnlyFans etterpå.

Du bestemmer, som vi tidligere har nevnt, selv hva du vil legge ut i profilen din!

Hva gjør folk på OnlyFans?

OnlyFans lar deg tjene penger på å dele innhold med fans, og du kan omtrent bruke plattformen til hva du vil!

Du kan:

* Levere spesielt innhold til fans eller til en gruppe av beste fans
* Lage et sosialt medium og utvide nettverket ditt ved å møte nye mennesker fra hele verden
* Finne dine egne innholdsprodusenter som du kan følge.

Hvem eier OnlyFans?

OnlyFans ble lansert i 2016 av Tim Stokely og er en del av Fraserside Holdings Limited, som også eier MyFreeCams.

Stokely er en stort sett usynlig skikkelse i mediene, og har fått nokså lite oppmerksomhet i forbindelse med OnlyFans-suksessen.

Dette kan være på grunn av at tjenesten ikke involverer penger direkte fra kontoen til selskapet. I stedet jobber det med et forskuddsfritt system der innholdskreatører kan distribuere arbeidet sitt uten å ha noe å tape.