Hva vil skje i Game of Thrones?
1. november 2017 2832 Visninger

Hva vil skje i Game of Thrones?

0 Shares

Det er ingen som helst tvil om at det er knyttet stor spenning til den siste sesongen av Game of Thrones, som ingen helt vet når kommer ut på HBO? Blir det til neste høst, eller må vi vente enda lengre?

Vel, teoriene hagler over hele nettet og her skal vi faktisk forsøke oss å komme med vår helt egen. Det er sannsynligvis noen som har skrevet om akkurat denne teorien før, men vi gir det et forsøk allikevel.

Kvinnene

Vi skal ikke utbrodere dette så mye, men vi har en sterk mistanke om at det er kvinnene som kommer til å sitte med den endelige makten i de forskjellige rikene i Westeros. Mennene dør som fluer etter hvert som episodene skrider fremover, men kvinnene ser ut til å vokse seg bare sterkere og sterkere.

Vi har Daenerys Targaryen med sine drager, selv om det bare er to igjen ettersom skumlingene klarte å vekke liv i den ene som ble drept. Så har vi Cersei Lannister som med sin vanlige kjølighet, likegyldighet og besluttsomhet virker sterkere og sterkere. Sansa Stark må man jo også regne med, og spesielt med tanke på hva hun gjennomgikk med den grusomme Bolton.

Sist men ikke minst har vi jo den personen som er manges favoritt i serien – Arya Stark. Når vi snakker om besluttsomhet, likegyldighet og kjølighet er det vel ingen som når henne opp til knærne, men hennes fortrinn overfor Cersei Lannister er at hun har noe godt i seg som ligger innerst inne – og dette kombinert med hennes ferdigheter gjør at hun er en av de vi forventer kommer til å bli en av de mektigste i Westeros.

Men når det er sagt: alle kvinnene er som sagt sterke og kanskje kommer det til å bli en type stillstand i maktforholdene og at alle får regjere fritt og fredelig på sin plett land?

Det er i alle fall ikke godt å si, men at vi gleder oss til neste sesong er vel tidenes underdrivelse!

0 Shares
Previous Den lineære tv-tittingens død
Next Razer Phone - telefon for spillere!

Kanskje liker du dette

Tv

Den lineære tv-tittingens død

At den lineære tv-tittingen er på kraftig tilbakemarsj er det vel ingen tvil om lenger, og det er vel knapt noen unge mennesker som i dag setter seg ned for

Tv

Musikk Mesternes Mester 2018 – Oppdatert episode 9

NB! Du finner musikken til Mesternes Mester 2019 her! Ett av årets store høydepunkter på TV er endelig i gang igjen, og det vi snakker om er naturligvis Mesternes Mester

Tv

Grey’s Anatomy – sesong 14 episode 9 – sniktitt!

Grey’s Anatomy er snart tilbake etter pausen som ble innlagt midt i sesong 9, og seere over hele verden venter spent på hva som skal skje i episode 9! Vi