Hva vil skje i Game of Thrones?
1. november 2017 2452 Visninger

Hva vil skje i Game of Thrones?

0 Shares

Det er ingen som helst tvil om at det er knyttet stor spenning til den siste sesongen av Game of Thrones, som ingen helt vet når kommer ut på HBO? Blir det til neste høst, eller må vi vente enda lengre?

Vel, teoriene hagler over hele nettet og her skal vi faktisk forsøke oss å komme med vår helt egen. Det er sannsynligvis noen som har skrevet om akkurat denne teorien før, men vi gir det et forsøk allikevel.

Kvinnene

Vi skal ikke utbrodere dette så mye, men vi har en sterk mistanke om at det er kvinnene som kommer til å sitte med den endelige makten i de forskjellige rikene i Westeros. Mennene dør som fluer etter hvert som episodene skrider fremover, men kvinnene ser ut til å vokse seg bare sterkere og sterkere.

Vi har Daenerys Targaryen med sine drager, selv om det bare er to igjen ettersom skumlingene klarte å vekke liv i den ene som ble drept. Så har vi Cersei Lannister som med sin vanlige kjølighet, likegyldighet og besluttsomhet virker sterkere og sterkere. Sansa Stark må man jo også regne med, og spesielt med tanke på hva hun gjennomgikk med den grusomme Bolton.

Sist men ikke minst har vi jo den personen som er manges favoritt i serien – Arya Stark. Når vi snakker om besluttsomhet, likegyldighet og kjølighet er det vel ingen som når henne opp til knærne, men hennes fortrinn overfor Cersei Lannister er at hun har noe godt i seg som ligger innerst inne – og dette kombinert med hennes ferdigheter gjør at hun er en av de vi forventer kommer til å bli en av de mektigste i Westeros.

Men når det er sagt: alle kvinnene er som sagt sterke og kanskje kommer det til å bli en type stillstand i maktforholdene og at alle får regjere fritt og fredelig på sin plett land?

Det er i alle fall ikke godt å si, men at vi gleder oss til neste sesong er vel tidenes underdrivelse!

0 Shares
Previous Den lineære tv-tittingens død
Next Razer Phone - telefon for spillere!

Kanskje liker du dette

Musikk

Musikk Hver Gang Vi Møtes 2018 – Oppdatert uke 4

I helgen startet et ny runde med det populære underholdningsprogrammet Hver Gang Vi Møtes på TV2, og atter en gang skal vi få se kjente og kjære norske artister som

Tv

Game of Thrones sesong 8 – de siste ryktene

Hva vil skje i sesong 8 av Game of Thrones? Les mer her!

Tv

Fullstendig sinnsyk opptreden av Zurcaroh i premieren på America’s Got Talent!

Østerriske Zurcaroh fikk ‘Gullknappen’ i premieren på America´s Got Talent – det var en helt fantastisk og spinnvilt show! Se der her!