Grey’s Anatomy – sesong 14 episode 9 – sniktitt!

Greys Anatomy sesong 14 episode 9
Ligger det an til romantikk mellom et par som egentlig ikke kan det?

Grey’s Anatomy er snart tilbake etter pausen som ble innlagt midt i sesong 9, og seere over hele verden venter spent på hva som skal skje i episode 9! Vi har fått tak i en aldri så liten sniktitt, og du får se den her!

I den korte traileren til episode 9 i sesong 14 får vi se at Jackson og Maggie er tvunget til å vente i garderoben etter en dusj, kun i ført badehåndklær! Hva vil skje?

Blir det dampende hett?

I klippet fra den 9 episoden av sesong 14 får vi se at Dr. Jackson Avery (spilt av Jesse Williams) og Dr. Maggie Pierce (spilt av Kelly McCreary) er ‘fanget’ på sykehusets bad kun i ført badehåndduker. De har naturligvis dusjet hver for seg, men venter på at noen kan levere codene til maskinen som gir deg rene klær som de kan bruke.

‘Eh, hva skjer’, spør Jackson når han kommer ut fra dusjen med et håndkle rundt livet og hvor vi virkelig får se at mannen har en helt alright fysikk.

Maggie, som sitter på en bank og justerer håndduken hun har over håret, ser ikke på Jackson. ‘Visste du at mobiltelefoner har 10 ganger flere bakterier enn et gjennomsnittlig offentlig toalett’, sier hun.

Greys Anatomy sesong 14 episode 9
Ligger det an til romantikk mellom et par som egentlig ikke kan det?

‘Kul historie. Hvor er klærne, Maggie?’, spør Jackson, som står ved et overdugget speil.

‘Åh, vi har ikke koden til maskinen, så…’, svarer Maggie samtidig som hun snur seg mot Jackson, og tar en pause når hun ser den spreke overkroppen. ‘Så jeg ringte ned og det kommer noen opp nå straks’.

Jackson er tydelig stresset. ‘Alright, vi må komme oss tilbake til sykehuset. Jeg har ikke engang telefonen min’, sier han. ‘Jeg vet ikke hva faen det er som skjer’.

‘Vel, hvis du ønsker å gå rundt på sykehuset bare i håndduken din, så vær så god’, svarer Maggie sarkastisk.

‘Så, vi venter?’, spør han.

‘Vi venter’, svarer Maggie, før Jackson setter seg ned ved siden av henne for å vente.

Dette øyeblikket er som bensin på bålet for fans som lurer på om Maggie er Jacksons nye kjærlighet i den etter hvert så langvarige og populære serien fra ABC. Til tross for fansens håp vil det nok være vanskelig og ikke minst pinlig med en romanse mellom disse to. Jacksons mor er som kjent Dr. Catherine Avery (spilt av Debbie Allen) og Maggies biologiske far er Dr. Richard Webber (spilt av James Pickens Jr.), og disse to er gift!

Del denne sniktitten med andre fans!

Episode 9 i sesong 14 av Grey’s Anatomy sendes på TV2 den 30. januar 2018 kl. 21.40.