19. januar 2018 0 1773 Visninger

Grey’s Anatomy – sesong 14 episode 9 – sniktitt!

Det blir dampende hett!

Grey’s Anatomy er snart tilbake etter pausen som ble innlagt midt i sesong 9, og seere over hele verden venter spent på hva som skal skje i episode 9! Vi har fått tak i en aldri så liten sniktitt, og du får se den her!

I den korte traileren til episode 9 i sesong 14 får vi se at Jackson og Maggie er tvunget til å vente i garderoben etter en dusj, kun i ført badehåndklær! Hva vil skje?

Blir det dampende hett?

I klippet fra den 9 episoden av sesong 14 får vi se at Dr. Jackson Avery (spilt av Jesse Williams) og Dr. Maggie Pierce (spilt av Kelly McCreary) er ‘fanget’ på sykehusets bad kun i ført badehåndduker. De har naturligvis dusjet hver for seg, men venter på at noen kan levere codene til maskinen som gir deg rene klær som de kan bruke.

‘Eh, hva skjer’, spør Jackson når han kommer ut fra dusjen med et håndkle rundt livet og hvor vi virkelig får se at mannen har en helt alright fysikk.

Maggie, som sitter på en bank og justerer håndduken hun har over håret, ser ikke på Jackson. ‘Visste du at mobiltelefoner har 10 ganger flere bakterier enn et gjennomsnittlig offentlig toalett’, sier hun.

Greys Anatomy sesong 14 episode 9

Ligger det an til romantikk mellom et par som egentlig ikke kan det?

‘Kul historie. Hvor er klærne, Maggie?’, spør Jackson, som står ved et overdugget speil.

‘Åh, vi har ikke koden til maskinen, så…’, svarer Maggie samtidig som hun snur seg mot Jackson, og tar en pause når hun ser den spreke overkroppen. ‘Så jeg ringte ned og det kommer noen opp nå straks’.

Jackson er tydelig stresset. ‘Alright, vi må komme oss tilbake til sykehuset. Jeg har ikke engang telefonen min’, sier han. ‘Jeg vet ikke hva faen det er som skjer’.

‘Vel, hvis du ønsker å gå rundt på sykehuset bare i håndduken din, så vær så god’, svarer Maggie sarkastisk.

‘Så, vi venter?’, spør han.

‘Vi venter’, svarer Maggie, før Jackson setter seg ned ved siden av henne for å vente.

Dette øyeblikket er som bensin på bålet for fans som lurer på om Maggie er Jacksons nye kjærlighet i den etter hvert så langvarige og populære serien fra ABC. Til tross for fansens håp vil det nok være vanskelig og ikke minst pinlig med en romanse mellom disse to. Jacksons mor er som kjent Dr. Catherine Avery (spilt av Debbie Allen) og Maggies biologiske far er Dr. Richard Webber (spilt av James Pickens Jr.), og disse to er gift!

Del denne sniktitten med andre fans!

Episode 9 i sesong 14 av Grey’s Anatomy sendes på TV2 den 30. januar 2018 kl. 21.40.

Previous David Harbour skal vie fan etter veddemål på Twitter!
Next Selena Gomez i ny Puma kampanje 2018 - ballerinasinspirert!

Kanskje liker du dette

Film

Game of Thrones sesong 8 – de siste ryktene

Hva vil skje i sesong 8 av Game of Thrones? Les mer her!

Kjendis

Yolanda Hadid har fått kjæreste

Yolanda Hadid, superstjernen fra Real Housewives of Beverly Hills, avslører nå at hun ikke er på markedet lenger men har funnet seg kjæreste! Stjernen skal visstnok være ‘veldig forelsket’ i

Nyheter

HBO lager prequel av Game of Thrones

HBO kommer med tv-show som viser hvordan Westeros var 10.000 år forut for Game of Thrones-serien.