Fullstendig sinnsyk opptreden av Zurcaroh i premieren på America’s Got Talent!

Americas Got Talent Zurcaroh

Norske Talenter er akkurat avsluttet, men det vi fikk se i går i premieren av den 13. sesongen av America’s Got Talent er noe av det aller villeste som har vært vist på TV-skjermen på uminnelige tider!

I den siste fremføringen på premieren, som forøvrig ble sendt i går på tirsdag, viste den østerriske akrobatiske dansegruppen Zurcaroh hvordan det skal gjøres – og fikk naturligvis ‘Gullknappen’ av programleder Tyra Banks.

Merk deg navnet: Zurcaroh! Et ekstremt show!

Tyra Banks, som leder det ekstremt populære showet, kaster såvisst ikke bort tiden sin når det kommer til hennes mulighet til å trykke på ‘Gullknappen’, og sjelden har det vel vært mer fortjent enn det vi fikk se i går!

Den østerriske akrobatiske dansetruppen, som faktisk fylte hele scenen, leverte et show vi knapt har sett maken til. Det var faktisk ett av de mest briljante showene med gymnasiast- og akrobatikkelementer du kan tenke deg, og det var nesten slik at man satt med tunga hengene godt nedover haken da de avsluttet det fantastiske nummeret.

Og en ting til: de er amatører!

Rett før auditionen startet kunne grunnleggeren og lederen av truppen fortelle at dette kun er amatører som har en virkelig kjærlighet for kunsten, men ut i fra hva de viste på scenen skulle man tro at alle de unge danserne ikke hadde gjort annet fra den dagen de ble født.

Noe av det mest imponerende var at spennet i alder var så stort, og det gikk fra det helt unge til de litt mer eldre – og de gjennomførte et dødbringende nummer med en blanding av balanse, rytmikk og synkronisert dansing – samt at danserne ble slengt gjennom luften og tatt i mot av sine medsammensvorne på spektakulært vis.

Halvveis gjennom nummeret var publikum på beina og dommerne var fullstendig lamslåtte.

Stående applaus – fra alle!

Det enestående og imponerende nummeret fikk stående applaus fra hver av dommerne, og dommer Howie Mandel kunne knapt nok skjule sin begeistring.

Han kom med følgende melding til truppen:’Wow! Det er det…jeg mener…. vi så dansing, vi så ‘tumbling’, det var… wow!

Også Simon Cowell var meget imponert og fortalte gruppen at denne auditionen ærlig talt var noe av det mest utrolige han hadde sett på noen av disse showene.

Også dommer Heidi Klum var lamslått: ‘Dere er utrolige. Det er unger som flyr overalt rundt i luften. Jeg kan ikke engang forstå hvordan dere tok i mot dem. Jeg var nesten i fanget på Simon der et øyeblikk på grunn av den ungen som spant så mange ganger at jeg ikke kunne se det. Det var absolutt utrolig. Elsket det.

Ble gullknapp

Selv om det var helt klart at alle fire dommerne ville stemme truppen videre til neste runde, holdt ikke det for Tyra Banks. Hun stoppet dem like før de skulle stemme.

Vent! Vent!‘, ropte Banks mens hun entret scenen. ‘Jeg prøver å få igjen pusten her, og jeg trenger litt oksygen nå! Jeg er helt rystet. Dette var så sinnsykt at dere vet hva jeg er nødt til å gjøre!

Banks gikk resolutt over til dommerbordet for å bruke sin eneste gullknapp, og med det sørget hun for at Zurcaroh gikk rett til de direktesendte rundene av konkurransen – med gullkonfetti regnende ned over de overveldede akrobatene.