David Harbour skal vie fan etter veddemål på Twitter!
19. januar 2018 64 Visninger

David Harbour skal vie fan etter veddemål på Twitter!

...men vil ha det første stykket av bryllupskaken!

Del dette:

Noen saker er nesten for gode til å være sanne, og denne fortjener å få litt oppmerksomhet når vi nå skriver fredag og nærmer oss helgen for alvor.

Den populære skuespilleren David Harbour, kjent fra rollen som politisjefen Jim Hopper i TV-serien Stranger Things, har bekreftet at han skal tjenestegjøre i bryllupet, altså vie, til en av sine fans etter at hennes ‘småfrekke’ forespørsel på Twitter lagde en aldri så liten storm på mikroblogg-tjenesten.

Harbour inngikk veddemål med fan!

David Harbour, som er 42 år gammel, og som altså spiller den karismatiske Jim Hopper i superpopulære Stranger Things, fikk altså en forespørsel fra Twitter-brukeren @ErickaElizabth som sa følgende:

Harbour, som er kjent for å svare enkelte av sine fans i sosiale medier svarte og sa at om posten hans ble retweeted 125.000 ganger og datoene passet med innspillingen av den tredje sesongen av Stranger Things, så skulle han bli ordinert og gjennomføre seremonien. Han sa at han også i så tilfelle ville lese et respektert kjærlighetsbrev etter eget valg, og at han ville ha det første stykket av bryllupskaken.

Posten til Harbour ble retweeted nesten 130.000 ganger på mindre enn 24 timer og er i skrivende stund retweeted over 137.000 ganger. Harbour er tydeligvis en mann for sine ord og kommenterte responsen etterpå: ‘Pokker ta. Ikke 24 timer engang. Tuller du?

Han ba deretter Ericka ta kontakt med ham direkte på en melding på Twitter slik at de kunne gjøre de nødvendige avtalene: ‘Send en direktemelding til meg slik at vi kommer i gang. Jeg skal gjøre det seriøst mye vanskeligere neste gang, internet, vi er ikke ferdige med hverandre…’

Skuespilleren spiller for øyeblikket inn den neste Hellboy-filmen og har erstattet Ron Pearlman som spilte i originalen, som ble regissert av Guillermo del Toro. Nyinnspillingen lages av Mike Mignola og er planlagt sluppet på markedet tidlig i 2019.

Det er foreløpig ingen offisiell lanseringsdato for den tredje sesongen av Stranger Things, men den kommer trolig ut i slutten av 2018.

Del dette:
Previous Kevin Spacey anklaget for seksuelt overgrep på tredje person
Next Grey's Anatomy - sesong 14 episode 9 - sniktitt!

Kanskje liker du dette

Kjendis

Ricky Martin om å stå frem som homofil: ‘Ekstremt smertefullt’

Da Ricky Martin stilte opp på The Daily Show (ledet av Trevor Noah) kunne han fortelle at det å stå frem som homofil var ekstremt smertefullt, men helt nødvendig for

Menneskelig

Forteller vennen at han er homofil – svaret han får er fantastisk!

Den 13 år gamle gutten kommer altså ‘ut av skapet’ og forteller sin beste venn at han er homofil. Reaksjonen til kompisen vil gjøre deg forbauset og varm om hjertet.

Kjendis

James Corden får kritikk for Grammy-stunt

Flere organisasjoner for dyrevelferd har kritisert Grammy-verten James Corden for å ha gitt bort valper som trøstepremie under det stjernespekkede musikkshowet som nylig ble avholdt. Animal Welfare Foundation sier at