Danmark – Frankrike – VM 2018 – Tips
26. juni 2018 1495 Visninger

Danmark – Frankrike – VM 2018 – Tips

Vi tror på avansement til danskene

Pølseapene i sør, de danske drenger, skal spille kamp mot ingen ringere enn Frankrike i dag, og laget holder for øyeblikket en andreplass i gruppe C. Frankrike er allerede klar for 1/8-delsfinalen, men trener Didier Deschamps gjorde det klinkende klart på pressekonferansen i går at danskene ikke kan regne med å få noen som helst hjelp i dag.

Dette lover naturligvis ikke bra for Danmark, men laget klarer seg med et uavgjortresultat for å avansere. Australia puster laget i nakken, og har selv en vrien kamp mot Peru, som på sin side igjen ikke noe særlig å spille for i dag. Det behøver imidlertid ikke å bety noe som helst, og dette er to vanskelige kamper å spå.

Annonse

Lagnyheter

* Martin Braithwaite ligger an til å erstatte med-angriper Yussuf Poulsen som er suspendert for Danmark etter å ha fått to gule kort.

* Noen sier William Kvist er klar – andre sier han ikke er klar. Han brakk to ribbein og fikk en punkert lunge mot Peru, og vi tipper at han ikke spiller i dag.

* Frankrikes trener, Didier Deschamps, kan komme til å hvile Paul Pogba og Baise Matuidi som begge fikk gult kort i åpningskampen. Mulig kommer Corentin Tolisso inn på banen etter at han ble droppet mot Peru.

Om selve kampen

Til tross for ikke helt overbevisende og knappe seiere over Australia og Peru er presset tatt av skuldrene til Frankrike, som altså før kampen i dag allerede er klare for sluttspillet. Ønsker de dog å vinne gruppen må de allikevel gjøre en jobb her i dag, og så spørs det om en halvveis innsats vil holde i dag.

Christian Eriksen mål Australia

Chrstian Eriksen feirer sin flotte scoring mot Australia, men i dag venter det hard motstand.

Vi tror at Frankrike er nødt til å gjøre jobben skikkelig, for en andreplass i gruppa betyr at Kroatia, etter alle solemerker, vil vente på motsatt banehalvdel i 1/8-delsfinalen – og akkurat dét er vi nokså sikker på at laget ønsker å unngå.

Et uavgjortresultat vil allikevel sikre gruppeseieren og føre til at de vil få et enklere møte i neste kamp – og sannsynligvis da Argentina eller Nigeria.

Deschamps vil trolig balansere mellom å stable et sterkt nok lag på beina til å sikre gruppeseieren og å gi andre spillere en mulighet til å spille seg i form.

Antoine Griezmann passer muligens inn i denne kategorien, og selv om spissen fra Atletico Madrid scoret på straffespark i 2-1 seieren over Australia har han startet tregt og er nok på jakt etter formen mens turneringen skrider fremover.

Danmark på sin side er selvsagt på jakt etter et avansement til slutspillet for første gang siden 2002, og laget spilte altså uavgjort mot Australia i forrige kamp mens Peru ble slått i åpningskampen.

Laget er i stor grad avhengig av at Tottenham-stjernen Christian Eriksen har samtidig som at keeper Kasper Schmeichel også i denne kampen må stå like godt som han har gjort i de to foregående matchene mot Peru og Australia.

Eriksen skapte vinnermålet mot Peru og scoret et fantastisk mål i 1-1 kampen mot Australia – samtidig som Schmeichel sto meget bra i begge kampene. Eriksen har scoret 17 mål på de 20 siste kampene for Danmark – en statistikk som er intet mindre enn imponerende.

Vår spådom: Danmark – Frankrike 2-2

Mulig lagoppstilling:
Danmark: Kasper Schmeichel; Henrik Dalsgaard, Simon Kjaer, Andreas Christensen, Jens Stryger Larsen; Lasse Schone, Thomas Delaney, Christian Eriksen; Andreas Cornelius, Martin Braithwaite, Nicolai Jorgensen

Frankrike: Hugo Lloris; Benjamin Pavard, Raphael Varane, Presnel Kimpembe, Lucas Hernandez; Paul Pogba, Ngolo Kante, Corentin Tolisso; Nabil Fekir, Antoine Griezmann, Thomas Lemar

Previous Iran - Portugal - VM 2018 - sjekk vårt tips til resultat
Next Australia - Peru - VM 2018 - vi tipper resultat

Kanskje liker du dette

Fotball

Serbia – Sveits VM 2018 – tips og resultat

Det ligger an til en tett og jevn kamp mellom Serbia og Sveits i dag!

Fotball

Saudi Arabia – Egypt – VM 2018 – tips og resultat

Saudi Arabia og Egypt skal gjøre opp om de to siste plassene i gruppe A i VM.

Fotball

Japan – Polen – VM 2018 – resultat og tips

I dag kan Japan sikre seg gruppeseieren!