Da Harry møtte Meghan – den sanne historien!

Prins Harry Meghan Markle

Hun er kanskje den beste vennen noen kunne tenke seg å ha, den mystiske Kirsten Giftekniv som fikset den ultimate blind daten for Meghan Markle med en ekte prins!

Hennes identited har vært ukjent helt siden Meghan og Harry innrømte at deres første møte i 2016 ikke var tilfeldig, men snarere takket være en felles venn som spilte rollen som Kirsten Giftekniv.

På deres første felles intervju som ble sendt direkte etter at det ble kjent at paret hadde forlovet seg, innrømte Harry følgende: ‘Vi ble introdusert for hverandre av en felles venn, og vi ønsker å beskytte privatlivet hennes’.

Se forlovelsesintervjuet nederst i saken!

Mange spekulasjoner

Violet von Westenholz
Violet von Westenholz spilte rollen som Kirsten Giftekniv! Fot: Tatler Magazine

Den eksakte identiteten til det nylig forlovedes parets venn har ført til enormt med spekulasjoner, og mange har antatt at det har vært Meghans beste venn, stylisten Jessica Mulroney (som forøvrig jobber med den kanadiske statsministeren Justin Trudeaus kone, Sophie, og mange andre klienter høyt oppe i systemet).

En annen ‘kandidat’ har vært Markus Anderson, kompisen som var sammen med Meghan og Harry på en av deres første offisielle opptredener på Invictus Games i september 2017.

Kjendisnettstedet E! News kan imidlertid for første gang bekrefte at den virkelige heltinnen i denne kjærlighetshistorien faktisk er Harrys barndomsvenninne Violet von Westenholz. Violets far er en baron og er nær Prins Charles, og hun har i tillegg vært i Harrys betrodde innerste sirkel i mange år. For en tid tilbake ble det i de høyere kretser i London til og med spekulert i at hennes yngre søster Victoria kunne være et mulig kjæresteemne for Harry. Det ble imidlertid Violet som ble Harrys fortrolige når det kom til ting som angikk kjærlighetslivet.

Harry hadde vansker med å finne noen

‘Harry hadde skikkelige problemer med å finne noen. Det er vanskelig nok å finne noen nye man kan date. Det er ikke akkurat slik at han kan gå på Tinder eller en dating-app som andre vanlige mennesker, og det å møte noen som du faktisk føler deg tilknyttet med virket å være nesten helt umulig’, sier den velinformerte kilden til E! News.

‘Dette var noen han hadde betrodd seg om til sine nærmeste venner; han var klar for å møte noen men han opplevde at det var så vanskelig å finne den rette personen.

Dette tok imidlertid slutt da Violets og Meghans stier krysset. Jentene ble venner gjennom Violets PR-arbeid med motehuset Ralf Lauren. Kilden til E! News forklarer videre: ‘Meghan hadde vært en del av den sosiale scenen i London en stund og fant seg lett til rette i de høyere sosiale lagene. Så, da Harry fortalte Violet om sine problemer med å finne noen sa Violet at hun kanskje hadde funnet den perfekte jenten for ham.’

Resten er, som man sier, historie.

‘Det var en blind date’

Den første daten paret hadde tidlig på sommeren i 2016 var noe Meghan fortalte om i parets forlovelsesintervju: ‘Det var definitivt arrenger. Det var en blind date. Jeg visste ikke så mye om ham, så det eneste jeg spurte henne om da hun sa at hun ville koble oss var: Var han snill?’

Harry la til: ‘Jeg hadde aldri, aldri engang hørt om henne før denne vennen sa ‘Meghan Markle’. Jeg bare: Akkurat, okay, gi meg litt bakgrunn, liksom, hva er det som foregår her? Da jeg gikk inn i det rommet og så henne sitte der tenkte jeg: Okay, vel, jeg må nok ta frem mitt beste spill her.’

Violets magefølelse var, naturligvis, helt perfekt. Som vi allerede vet så stemte det umiddelbart for paret, og etter to dater London fløy paret til Botswana for en magisk ukelange ferie under de afrikanske stjernene.

Da Harry møte Meghan
Harry skal visstnok være helt på knærne, og paret har det fantastisk sammen! Foto: CBC

Aldri følt noe lignende

Det sies at Harry aldri har følt en slik gnist – ikke engang med Chelsy Davy, selv om de var sammen i flere år. Prinsen skal umiddelbart ha visst, fra det øyeblikket han begynte å tilbringe tid med Meghan, at han ville være sammen med henne. Det er enkelt tilfelle hvor han møtte den rette jenta på det rette tidspunktet.

Vennene sier, nå som Meghan og Harry er bare et par månederer fra å gifte seg, at brudgommen er like forgapt som tidligere.

‘Meghan kommer i fremste rekke for ham. Han er helt ærlig helt knærne. Vennene hans liker henne også og hun har kommet godt inn i gruppen.’

‘Harry har definitivt slått seg til ro etter at de kom sammen. Han går ikke ut på byen så mye som han brukte da han var single, men dette er forventet av ham og vennene hans forstår det. Han forbereder seg på et liv i ekteskapet og alt hva det måtte tilby.’

En kompis innrømmer: ‘Meghan irriterte noen her nylig da hun ble introdusert for dem innendørs, ettersom hun ikke tok av seg solbrillene sine. Men det er den eneste gangen hun har snublet. Og det kan tilgis. Vi er alle lykkelige for at han endelig har funnet en kvinne som han vil dele resten av livet sitt med.