4. januar 2018 0 1294 Visninger

Bruno Mars slipper ny remix av ‘Finesse’ med Cardi B

0 Shares

Bruno Mars og Cardi B dundrer med full styrke inn i 2018!

Bruno Mars, som har vunnet fem Grammy-priser, og den 25 år gamle rapperen Cardi B, slapp sitt første samarbeidsprosjekt med tittelen ‘Finesse’ 30 minutter før midnattsslippet på torsdag. Låten, som opprinnelig ble gitt ut på Bruno Mars album 24K Magic i 2016, har fått en ny jack swing-inspirert beat og massevis av trommer.

Tilbake til 90-tallet

Musikkvideoen klinker også til med et Fresh Prince of Bel-Air tema, og her er det fargerike stjerner, malerpensler og spraybokser mens de danser på et 90-talls sett med sementgulv.

Bruno Mars Cardi B Finesse

Jepp, ingen tvil: vi er på tur tilbake til 90-tallet med Bruno Mars og Cardi B!

Bruno Mars, som er 32 år gammel, gav sine tilhengere en liten smakeprøve fra albumets ‘kunst’ på Instagram på onsdagen hvor han skrev følgende.

Start your 2018 with Big Bronx Boogie Herself @iamcardib and me Midnight Tonight EST #Finesse.

‘Bodak Yellow’-rapperen Cardi B delte bildet på Instagram og fulgte opp med følgende:

Oh Hey @brunomars!!!! Finesse!! Drops tonight, midnight!! ITS AMAZZZZIIIINGGG.

Mars fikk totalt seks Grammy-nominasjoner for albumet 24K Magic, noe som også inkluderte årets album og årets låt med ‘That’s What I Like. Cardi B fikk også to imponerende nominasjoner dette året for beste rap-låt og beste rap-fremføring.

Historiske Cardi B

Låten ‘Finesse’ er den siste i rekken av Cardi B’s musikalske samarbeider som har tatt henne med brask og bram inn på musikkscenen. Hennes musikalske arbeider med andre artister, inkludert hennes egen gjennombruddshit ‘Bodak Yellow’, har ført til at Bronx-sangerinnen er den første rapperen i historien som plasserer sine tre første låter på Billboard Hot 100 inn på listens Top 10 samtidig.

Det er kun artister som Beatles og Ashanti som har klart dette mesterstykket før.

Sangene som ligger inne på Billboard Top 10 er G-Eazy’s ‘No Limit’, med A$AP Rocky på nummer 4, ‘MotorSport’, med Migos and Nicki Minaj på nummer 7 og ‘Bodak Yellow’ på nummer 10

‘Bodak Yellow’ hadde opprinnelig falt ut av topp 10, men på tirsdagen avanserte den to plasser og gjorde slik at Cardi B kunne gripe muligheten og bli historisk. Rapperen feiret hendelsen med en triumferende video på Instagram, og danset rundt med intet annet enn en joggedressbukse og en BH på seg foran en juledekorasjon!

0 Shares
Previous Siste dag på jobb: deaktiverte Trumps Twitter-konto!
Next Golden Globe 2018 - Se de nominerte!

Kanskje liker du dette

Musikk

Musikk Hver Gang Vi Møtes 2018 – Oppdatert uke 4

I helgen startet et ny runde med det populære underholdningsprogrammet Hver Gang Vi Møtes på TV2, og atter en gang skal vi få se kjente og kjære norske artister som

Musikk

Skulle lage ny versjon av Zombie med Bad Wolves

Det var i går man fikk vite at vokalisten i det tidligere superpopulære bandet Cranberries var død, men i dag sprakk også nyheten om at Dolores O’Riordan skulle i studio

Musikk

Foo Fighters lurte svensk publikum

Dave Grohl og Foo Fighters lurte publikum i Gøteborg med fall av scenen gjort av stuntmann.