Bode Miller mistet datteren i drukningsulykke

Bode Miller Emmy Miller død

Bode Miller og hans kone Morgan Miller er i sorg etter at deres 19 måneder gamle datter døde i helgen.

I går ettermiddag la den olympiske atleten og tidligere alpinstjernen ut en innlegg på Instagram som bekreftet den tragiske nyheten overfor sine fans og følgere.

‘Vi er langt forbi knust’.

På innlegget kan man lese følgende:

‘Vi er langt forbi knust. Lille-jenta vår, Emmy, døde i går. Vi hadde aldri trodd at vi skulle få erfare en smerte som dette. Hennes kjærlighet, hennes lys og hennes ånd vil aldri bli glemt. Den lille jenta vår elsket livet og levde det fullt ut hver eneste dag. Vår familie ber med respekt om privatliv i denne vonde tiden.’

Innlegget, som også ble delt på Morgans side inkluderte flere bilder av Emmy hvor man kunne se henne leke med lekene sine, ta et bad og nyte å være ute.

I følge nettstedet TMZ døde den 19 måneder gamle jenta etter en tragisk drukningsulykke. Brannvesenet i Orange County fortalte nettstedet at ambulanser rykket ut til åstedet og gjennomførte hjerte-lungeredning før jenta ble fraktet til sykehuset. De lyktes ikke med å gjenopplive henne.

Sheriffen i Orange County har ennå ikke kommentert dødsfallet ettersom det fortsatt er under etterforskning og fordi jenta skal obduseres.

En tydelig kjærlighet for barna

Hvis man tar en rask titt på Instagram-profilene til Bode og Morgan kommer det fort fram at de har en stor kjærlighet for sine barn. Da atleten reiste for å dekke Vinter-OL i år uttrykte han hvor mye han savnet barna sine, og da også Emmy.

Jeg kan nesten ikke vente på å få komme meg hjem til min lille prinsesse. Hun venter tålmodig‘, skrev han da.

I november kunne man se at de stolte foreldrene dokumenterte Emmys første bursdag, noe som naturligvis inkluderte både kaker og lys. ‘Gratulerer med 1-årsdagen til minstejenta!‘, skrev Morgan på sosiale medier.

Ski- og snowboardlandslaget sendte sine kondolanser til paret og familien:

Alle på det amerikanske ski- og snowboardlandslaget er knust over å ha fått høre de tragiske nyhetene om Bode og Morgans datter Emmy. Våre tanker og bønner er hos dem, deres familie og venner i denne tiden.

I påsken annonsere Bode og kona at de venter ny baby i oktober 2018.

Kilde: eOnline