Blogging – gjort enkelt
1. november 2017 1937 Visninger

Blogging – gjort enkelt

0 Shares

Ute i hele landet sitter det både unge og gamle som har lyst til å ha sin egen blogg, men som da velger å gå for gratisløsningen som så mange andre gjør. Vår klare anbefaling er følgende: ikke gjør det!

Hvis du først skal bruke tid og energi på å blogge er det aller beste at du gjør det skikkelig fra grunnen av. Hvis du går for en gratisløsning får du ikke muligheten til å velge ditt eget navn på nettsiden, og du står også mye dårligere stilt når det kommer til valg av design og slike ting. Kjøp ditt eget domene og velg den enkleste og beste publiseringsløsningen som finnes på nett i dag.

WordPress er tingen!

Når du skal fikse deg din nye hjemmeside er det som sagt det aller beste at du kjøper deg ditt helt eget nettsted – eller domene som det også kalles. På denne måten står du helt fritt til å velge det du måtte ønske, og du har på samme tid muligheten til å ha full redaksjonell frihet samt at du kan velge akkurat det designet som måtte passe deg best.

I Norge finnes det flere såkalte bloggportaler som blogg.no, og dette er for såvidt greit nok. Det som er dumt med dette er at du om du vil at domenet ditt skal hete for eksempel skifantasi så vil domenet ditt hete skifantasi.blogg.no. Kjøper du deg et eget domene kan du kalle det for skifantasi.no eller skifantasi.com (så fremt disse domenenavnene er ledige).

Et slikt domene koster noen hundrelapper i året og er derfor ingen stor kostnad i forhold til hva du får igjen med tanke på eierskap.

I tillegg, når du har kjøpt domenet kan du installere en publiseringsløsning på bloggen din som heter WordPress, og denne gir deg sjansen til å publisere det du har lyst til på en enkel og sømløs måte! Du kan dessuten velge mellom tusenvis av gratis design som vil gi deg uante muligheter.

Du kan lese mer om dette på nettsidene til One.com!

0 Shares
Previous Napoli - Man.City - hva bor det i City?
Next Oppussing - spar penger!

Kanskje liker du dette

Telefon

Avhengig av sosiale medier – hva kan jeg gjøre

Sosiale medier kan være svært avhengighetsskapende. Sjekk deg selv her og finn løsningen!

Data

Hva er søkemotoroptimalisering (SEO)?

Noen gang blitt spurt spørsmålet «hva er søkemotoroptimalisering?». Denne artikkelen er laget for å svare på dette spørsmålet og se på de viktigste tingene du må være klar over hvis

Sosiale medier

Hvordan tjene penger på Instagram? Få tipsene her!

Mange ønsker å tjene penger på Instagram, og i denne artikkelen får du vite hvordan!