Billy Hargrove i Stranger Things!

NB! Spoiler alert!

Andre sesong av Strangers Things kom nettopp ut og det er ingen tvil om at dette har blitt litt av en publikumsmagnet – mye på grunn av den ekstremt spennende førstesesongen. I sesong 2 har vi fått møte en ny og viktig karakter: kjekkasen Billy Hargrove med den fete bilen og stesøsteren Max!

Billy Hargrove portretteres av Dacre Montgomery, og han har ikke akkurat fremstått som spesielt sjarmerende – kanskje tvert i mot! Billy Hargrove er en av karakterene i Stranger Things og som sagt så virker han å være en som virkelig motarbeider de andre karakterene i serien. Men hvem er egentlig Billy Hargrove? I denne artikkelen får du vite dét du trenger å vite om denne karakteren i Stranger Things, sesong 2.

Bakgrunn

På et eller annet tidspunkt så har Billys far, Neil Hargrove giftet seg med Susan Mayfield, og dette førte altså til at Billy ble stebror til Susans datter, Max Mayfield.

I 1984 flyttet Billy og hans nye familie fra California til Hawkins, Indiana, og han begynte da på Hawkings High School.

Stranger Things – Sesong 2

Billy kom til Hawkins High School i sin svarte Camaro med stesøsteren Max. Mens Max skateboardet mot Hawkins Middle School kom Billy ut av bilen sin og ble lagt merke til av flere studenter, inkludert Steve Harrington og Nancy Wheeler, men også tre andre jenter som syntes å sette pris på det de så.

På Halloween ventet Billy på Max etter skoletid, og når hun kom kjeftet ham på henne fordi hun var sen, og at hun måtte skate hjem neste gang det skjedde. På vei hjem oppdaget Billy at Max synes å like seg i den nye byen, selv om hun nektet for det. Billy spurte henne deretter hvem sin feil det var at de måtte flytte dit, og nærmest for seg selv hvisket Max at de var stebrorens feil. Han ble rasende av kommentaren og økte farten på bilen samtidig som han ropte og skrek. Billy truet deretter å kjøre over Mike Wheeler, Dustin Henderson, Lucas Sinclair, og Will Byers da de syklet hjem. Da sa Max at det var hennes feil at de måtte flytte og Billy styrte akkurat unna slik at han unngikk å kjøre ned guttene.

Samme kveld gikk Billy på Tinas Halloween-fest og imponerte mange av tenåringene med å vinne en drikkekonkurranse. Han fikk kjapt Tommy H. som ny venn og lakei, og Tommy introduserte deretter Billy til Steve Harrington – en veldig populær elev på skolen.

Billy ble med i skolens basketlag og spilte mot Steve, samtidig som han demonstrerte med styrke og ferdigheter overfor ham. Billys lag vant lett, og Billy forsøke også i dusjen å trekke opp Steve gjennom å snakke med ham om hans forhold til Nancy.

Og da tenker vi at vi stopper der!

Personlighet og trekk

Billy er fengslende og ‘på kanten’ og har en voldsom/voldelig og uforutsigbar natur, og dette er noe han viser kun til de nærmeste – spesielt de som er yngre. Han fungerer som en antagonist over for Steve (motarbeider ham) og ser på ham som en rival han må nedkjempe. Han kjører som sagt en svart Camaro og er en skikkelig proff når det kommer til drikkeleker. Til tross for sin skjødesløse holdning har han problemer hjemme, og hovedsakelig er dette på grunn av at hans far er fornærmende og ufin – akkurat på samme måte som Billy selv er det overfor sin stesøster.

Max og Billy er stesøsken og de har en komplisert historie og et vanskelig forhold. Billy opptrer ofte kontrollerende og dominerende overfor Max. Han liker heller ikke at mennesker refererer til Max som hans søster, og dette bare forsterker hatet hans overfor henne.