Battlefield 5: avslører at mer info kommer 23. mai 2018!

Battlefield 5 lansering

Etter et år med ‘hardt arbeid’ og søk etter hemmeligheten har endelig en gjeng Battlefield 1-spillere knakt koden og funnet en hemmelig nettside som forteller når vi får mer informasjon om det neste spillet i Battlefield-serien kommer. Det betyr at vi får vite mer om Battlefield 5 den 23. mai!

Det hele startet med en mystisk dør med forferdelige lyder bak som spillerne fant på en kart i spillets utvidelse, ‘The Shall Not Pass’, fra mars 2017. Den iøynefallende døren i kjelleren på Fort Vaux-kartet var steng og lot seg ikke åpne, men spillerne spekulerte i at det måtte være noe viktig bak den.

Knekte koden

Til slutt fant de denne uken ut hvordan døren (populært kalt zombie-døren) skulle åpnes, og da lå alt til rette for å titt på innsiden. YouTuberen og ‘påskeegg-jegeren’ Captain Eggcellent har laget en veldig nyttig manual for hvordan man skal komme seg inn døren, og det hele er en nokså innviklet prosess.

Slik åpner du døren:

Rommet bak døren er en noe uhyggelig scene, men det virker stort sett som at det ikke er så mye mer å finne der inne – men det er det jo!

Her ser du hvordan du går videre frem for å avsløre gåten:

Inne i rommet er det et rør med en lekkasje og det drypper ned på gulvet. Noen med virkelig skarpe ører fant ut at denne dryppingen var en morsekode. Når de dyktige gåteløserne fikk oversatt denne koden kom de frem til en link.

ea.com/neverbethesame.

Nettsiden inneholder en dato, 23. mai 2018, og dette er trolig dagen da EA vil slippe mer informasjon om det neste Battlefield-spillet.

Man vet foreløpig lite om det neste spillet på dette tidspunktet, og dette inkluderer både når det kommer og hvor det finner sted, men EA har tidligere sagt at Battlefield 5 skal kunne spilles i sommer på E3.